Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Deze 7 Twitterprofielen moet je gewoon volgen

Gepubliceerd op 16/05/2017 in Gouden tips van…

Deze 7 Twitterprofielen moet je gewoon volgen

Ben je helemaal nieuw op Twitter en weet je niet wie te volgen?

Of zit je er al een tijdje op en wil je je blik verruimen? Dan hebben wij voor je met veel liefde zeven twitteraars geselecteerd, die absoluut de moeite zijn om in je overzicht te laten verschijnen. Want uiteindelijk is er ongelooflijk veel interessante stuff om in de app te ontdekken, naast het geklaag en gezaag waarvoor sommigen het liever gebruiken.

Eden Hazard (@hazardeden10)

Met ruime voorsprong de meest gevolgde account van Belgische makelij. Liefst 4,8 miljoen volgers, alsjeblieft. Al zullen de vele buitenlandse Chelsea-fans daar ook wel voor iets tussen zitten. Volg zijn leven, zowel op als naast het veld.

Proximus 11 (@Proximus11)

Blijf helemaal op de hoogte van welke toppers je zoal in het binnen- en buitenlandse voetbal kan verwachten. Plus de nodige interessante prognoses en unieke blikken achter de schermen.

Ivan De Vadder (@vadderiVRT)

Deze politiek journalist, tegenwoordig vooral bekend van De Afspraak op Vrijdag, is ook een heel actief twitteraar. Als je vooral op de hoogte wil blijven van de actualiteit én daar graag wat duiding of een mening bovenop krijgt, raden we je aan hem te volgen.

Orakel van Merksem (@OrakelvMerksem)

Soms wat scherp en dus alvast met een waarschuwing, maar wij vinden deze twitteraar vooral écht funny. Vooral als het Orakel een van zijn fameuze gifs bovenhaalt.

Xander De Rycke (@xanderycke)

Deze stand-upcomedian, die momenteel Vlaanderen doorkruist met z’n nieuwste show Quarter-Life Crisis, is ook erg aanwezig op Twitter. Voor bijna 40.000 volgers lacht hij met de actualiteit (en spuwt hij occasioneel z’n gal).

Faces in Things (@FacesPics)

Ideaal voor de dubbelzinnige denkers onder ons. Dagelijks krijg je een foto in je overzicht te zien, waarin je een gezicht kan herkennen. Soms is het wat vergezocht, akkoord. Maar het is vooral vaak best grappig.

Chuck Norris (@chuck_facts)

De man die beroemd en berucht is als vechtersmachine en zo quasi onoverwinnelijk lijkt. Wel, deze ‘held’ heeft nu ook zijn eigen Twitteraccount, waarop met regelmaat van de klok zijn bekendste quotes passeren. Lees en geniet mee:

Ben jij ook totaal verslaafd aan Twitter op je smartphone? Dan kan je nu je eigen riante hoop mobiele data scoren bij je Tuttimus. Daarmee heb je trouwens ineens ook onbeperkte data voor Twitter of een andere favoriete app te pakken. Da’s dus scrollen zonder zorgen!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: