Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

TV Replay heeft mijn leven veranderd

Gepubliceerd op 31/07/2015 in Showtime!

TV Replay heeft mijn leven veranderd

De eerste keer dat televisiekijken fundamenteel veranderde voor mij, was door de komst van de afstandsbediening. Voordien was zappen een lastige fysieke arbeid! Je moest opstaan uit de zetel, tot aan het tv-toestel strompelen en dan bukken om op de knopjes te drukken. Het gebeurde regelmatig dat ik naar een dwaas programma bleef kijken omdat ik te lui was om recht te staan en van kanaal te veranderen. De afstandsbediening was een ware bevrijding!

De tweede keer was de komst van digitale televisie. Eindelijk kon je makkelijk programma's opnemen en pauzeren. Geen gedoe meer met videorecorders die enkel correct geprogrammeerd konden worden door de ingenieurs die die dingen ontwikkeld hadden.

Maar zowel de zapper als de voordelen van de digitale televisie boden geen oplossing voor een belangrijk probleem: je moest nog steeds plannen! En dat is niet meer van deze tijd. We zijn de vrijheid van het internet (en apps op smartphones en tablets) gewoon geworden. Het is (in ons drukke leven) de normaalste zaak geworden dat we zelf kunnen kiezen wanneer en waarmee we entertaint willen worden. Anywhere, anyplace, anytime.

TV Replay brengt het oude analoge lineaire tv kijken naar het digitale tijdperk. Je kan voor je tv gaan zitten en kiezen uit gelijk welk programma dat die avond of de avond ervoor werd uitgezonden. Je bent niet meer gebonden aan het uitzendschema, zonder dat je een opname moet plannen.

Dat is enorm bevrijdend: je verliest geen tijd meer met het synchroniseren van je eigen planning met het uitzendschema en je moet de tv gids niet uit het hoofd leren. Je kijkt ook enkel naar de dingen die je echt graag ziet en in mijn geval kijk ik door tv replay ook gewoon minder (maar beter) tv.

Nog niet overtuigd? Probeer het gewoon zelf! TV Replay is gratis voor Proximus TV klanten met een pack. Want bij Proximus willen we je dichtbij brengen bij wat belangrijknis voor jou. Wat TV betreft doen we dat door TV Replay standaard te maken voor iedereen. Maar we brengen ook Netflix naar je decoder.

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Andere artikels van Peter

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: