Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Tuttimus en een ballonvaart? Da’s een perfect match!

Gepubliceerd op 09/01/2018 in Tournée générale

Tuttimus en een ballonvaart? Da’s een perfect match!

Herinner je je nog onze reclamespot bij de lancering van Tuttimus, met de luchtballonnen? Wel, wij vonden toen dat we iemand van jullie als traktatie zo’n ballonvaart cadeau moesten doen.

Daarom lanceerden we begin januari 2017 een oproep via onze Facebook-pagina.

En of jullie er goesting in hadden! We kregen ontzettend veel reacties op deze Facebook-post. Verschillende mannen wilde hun vriendin wat dichter bij de zevende hemel brengen, door haar in de ballon ten huwelijk te vragen. Heel wat andere fans wilden hun partner er simpelweg mee trakteren. En één iemand wilde er zelfs haar hoogtevrees mee overwinnen.

Maar de reden van Claudie, die bleef bij ons hangen. Zij wilde de vlucht namelijk cadeau doen aan haar vader, voor zijn 78ste verjaardag.

Zo gezegd, zo gedaan. Het typisch Belgische weer stak er een paar keer op het laatste moment een stokje voor, maar afgelopen herfst was het zover: papa José ging als verrassing de lucht in. Met alle prachtige herfstkleuren als bonus erbij.

Ook goesting in onze all-in naar jouw goesting? Met Tuttimus surf je gigaveel thuis én onderweg, inclusief onbeperkt surfvolume voor je favoriete app. Bovendien kan je Netflix kiezen als inbegrepen tv-bundel.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: