Marvel’s The Defenders, binnenkort op Netflix

Gepubliceerd op 05/05/2017 in Showtime!

Marvel’s The Defenders, binnenkort op Netflix

Maar hun eigen series kan je al wel zalig bingewatchen!

Iron Fist, Luke Cage, Daredevil en Jessica Jones. We kennen ze uit de vele stripverhalen en binnenkort ook als The Defenders, waar ze hun krachten zullen bundelen om het kwaad te bestrijden. Maar daarop is het dus nog wel even wachten tot augustus.

Maar niet getreurd, want op Netflix kan je nu al massa’s afleveringen verslinden van de series waarbij telkens op een van deze personages wordt ingezoomd.

Iron Fist

Maak kennis met onze nieuwste atypische superheld, Danny Rand. Na jarenlang verdwenen te zijn, duikt hij plots terug op in New York. De rijkeluiszoon heeft namelijk maar één enkel doel: zijn deel van het familie-imperium opeisen.

Maar dan duikt er een oude vijand op, die hem dwingt om tot actie over te gaan. Gelukkig heeft hij met z’n gevechtstechnieken en sterke vuist letterlijk de juiste skills in handen ...

Het eerste seizoen van Iron Fist is nu volledig beschikbaar op Netflix.

Daredevil

Goesting in een combinatie van actie, avontuur én drama? Dan zit je goed met deze serie. Matt Murdock is een blinde advocaat die ’s nachts ten strijde trekt tegen de misdaad in Hell’s Kitchen. Doordat hij niets meer kan zien staan de andere zintuigen van de superheld eens zo hard op scherp ...

De twee seizoenen van Daredevil zijn nu volledig beschikbaar op Netflix.

Luke Cage

Deze ex-gedetineerde uit Harlem, New York is in het dagelijkse leven een onopvallende, ietwat grijze schoonmaker en afwasser. Maar al snel moet hij wel in actie schieten, wanneer de bad guy Cottonmouth met zijn wapenhandel en andere smerige spelletjes de buurt compleet ontwricht. Luke kan nu bewijzen wat hij waard is.

Ah ja, door een experiment in de cel heeft hij een onbreekbare huid ...

Het eerste seizoen van Luke Cage is nu volledig beschikbaar op Netflix.

Jessica Jones

Deze heldin op haar retour timmert momenteel aan de weg als privédetective. Dit doet ze eigenlijk vooral om te kunnen overleven, niet zozeer door nobele redenen. Wat haar verder vooral typeert zijn haar sombere gedachten en de nodige verslavingen.

Yep, ze verschilt dus in heel wat zaken van de andere Marvel-helden. Maar toch hangt er ook liefde in de lucht, als the one and only Luke Cage voor haar valt ...

Het eerste seizoen van Jessica Jones is nu volledig beschikbaar op Netflix.

Kan je niet wachten om deze series te ontdekken? Allright, want nu kan je Netflix kiezen als inbegrepen tv-bundel met je Tuttimus.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën