Start to snap

Gepubliceerd op 25/10/2016 in Gouden tips van…

Start to snap

Alles wat je moet weten over Snapchat.

Snapchat is één de leukste apps van het moment. En terecht! Je kan namelijk foto’s sturen die anderen maar één keer kunnen bekijken. Wie met z’n tijd mee wil maar om de een of andere reden geen zin heeft om alles zelf uit te zoeken: ik breng met plezier de basics voor je in kaart.

Eerst en vooral download je de app van Snapchat en maak je je eigen profiel aan. Vanaf dan kan het spel beginnen! Een foto wordt in Snapchattaal een snap genoemd en die maak je eenvoudigweg door op de ronde knop onderaan het scherm te drukken. Je kan een filmpje maken als je deze knop langer indrukt. 

Maar Snapchat is veel méér dan gewone foto’s maken…

 1. Voeg tekst toe

  Dit doe je door bovenaan op de “T” te drukken.

 2. Voeg emoticons en geschreven tekst toe

  Druk je langer op die “T”, dan kan je de tekst aanpassen qua grootte, kleur en rotatie. Met het post-iticoontje daarnaast voeg je emoticons toe. Make it personal!

 3. Stuur je snap naar vrienden of maak een verhaal

  Je kan een persoonlijk snap sturen naar één of meerdere vrienden. Dit doe je door bij de namen van je vrienden een vinkje te plaatsen. Een andere optie is dat je de snap toevoegt aan ‘Mijn Verhaal’. Jouw snap kan dan gedurende 24 uur bekeken worden en bovendien kan je er meerdere snaps aan toevoegen.

 4. En… filters for the win!

  Als je eenmaal vertrokken bent, zal je zien dat er nog vééééél meer coole functies zijn! Je vindt op Snapchat gewoon de allerleukste filters. Laat je helemaal gaan.

 5. Check Face Swap

  Last but not least is er ook nog die befaamde ‘Face Swap’. Je hebt er vast al wel van gehoord. Wou jij bijvoorbeeld altijd al eens the one and only Kanye West zijn? Wel, dan zou ik zeggen: leef je maar eens uit!

En om helemaal los te kunnen gaan, is er nu Tuttimus. Da’s de sterkste all-in van België. Ieder krijgt z’n eigen hoop aan mobiele data en maakt gratis en onbeperkt gebruik van zijn of haar favoriete app, samen met onbeperkt snel internet thuis en onbeperkt vast én mobiel bellen binnen het gezin. En als kers op de taart: gratis extraatjes voor digitale tv. Doe dus gewoon je goesting en stel hier jouw Pack samen.

Of heb je genoeg aan een abonnement voor je smartphone? Dan is Mobilus écht de max. Da’s genieten van een eigen grote hoop mobiele data, plus onbeperkt jouw favoriete app gebruiken. En dat allemaal via hét meest ongeduldige netwerk. Check it out!

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Andere artikels van Peter

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: