×
×

Rogue One: A Star Wars Story. Nu te zien

door ErikShowtime! 28/04/2017

Rogue One: A Star Wars Story. Nu te zien
Want een echte fan moet deze toch (nog eens) zien.

Heb je in het verleden de zeven reeds bestaande Star Wars-episodes verslonden? Wel, dan is er nu een nieuw verhaal voor je. Voor de eerste keer komt Lucasfilm nu met een film die volledig op zichzelf staat.

We bevinden ons voor Episode IV. De bejubelde wetenschapper Galen Erso werkt voor het net opgerichte Galactische Keizerrijk. Zijn meesterbrein speelde een cruciale rol in het ontwikkelen van de befaamde Death Star. En dat terwijl hij eigenlijk tegen het Keizerrijk is.

Dan ziet hij toch een kans om te plannen van het Rijk te saboteren én alles te briefen aan het verzet. Maar dan komt er een groep rebellen op de proppen, die de plannen van de Death Star wil stelen...

Ik zou zeggen: bekijk deze top film nu in onze op-aanvraag-catalogus. Druk op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening and get started!

Krijg je maar niet genoeg van Star Wars? Of wil je de andere episodes ook nog eens terugzien? Dat kan, want ze zijn allemaal beschikbaar op Netflix. En het beste van al: je kan het nu ook kiezen als inbegrepen tv-bundel met je Tuttimus.

Meer nieuws over:

  • Proximus TV
  • op aanvraag

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact