×
×

Dit zit er allemaal in je bundel International Sports

door ErikShowtime! 01/07/2017

Dit zit er allemaal in je bundel International Sports
Ben je helemaal zot van balsporten op wereldniveau? Wil je de beste Europese competitiematchen zien én niks missen uit de wereld van het basketbal en tennis? Dan is de bundel International Sports helemaal spek voor jouw bek.

Laten we eens samen kijken wat er allemaal in the package zit:

Beleef exclusief de volledige Champions League ...

Messi, Neymar en co geven ook dit voetbalseizoen weer het beste van zichzelf in de hoogste Europese competitie. En met de bundel International Sports mis jij ook niks meer van de capriolen van zowel deze buitenlandse voetbalsterren, als onze eigen kleppers Lukaku, Hazard, Mertens en De Bruyne. Bekijk alle 146 wedstrijden van de Champions League live, van de Play-Offs tot de finale, op Proximus 11+. 

En wil je tegelijk meerdere wedstrijden volgen? Dan is er onze Multi Live, waarbij we continu rechtstreeks switchen tussen de voetbalvelden. Zo mis je geen enkele dribbel of goal meer.

Plus de beste internationale competities ...

Naast de zenders van Proximus 11+ haal je met deze bundel ook de drie zenders van Eleven Sports in huis. En daarmee zie je meteen ook live alles van de beste buitenlandse nationale voetbalkampioenschappen. Wat dacht je van het beste van de Spaanse Liga, Franse Ligue 1, Italiaanse Serie A en de Engelse FA en EFL Cup?

En da’s nog niet alles, want op deze drie exclusieve kanalen geniet je ook nog eens van de spectaculairste momenten in het basketbal (NBA), tennis (ATP 250) en American Football (NFL), plus nog veel meer sporten.

En daarbovenop nog een reeks extra zenders vol sport

Omdat we weten dat je er maar niet genoeg van krijgt, gooien we er gewoon nog zes extra sportzenders bovenop. Om te beginnen zijn er de beide Eurosport-zenders. Daarop zie je de grote sporten als tennis, voetbal en wielrennen, maar net zo goed de kleinere Olympische sporten en snooker.

Fans van extremere sporten en motorsport komen daarnaast ook aan hun trekken, met Motorsport.tv en Extreme Sports. En daarbovenop zit er ook Sport 10 in je bundel, dat je backstage neemt bij minder bekende sporten.

En dat op al je schermen, waar je ook uithangt

Wil je absoluut geen bal missen van de Champions League, maar blokkeert je gezin de televisie? Of wil je ook onderweg je favoriete buitenlandse ploeg live naar de overwinning schreeuwen? Geen probleem! Want met de gratis Proximus TV-app voor Android, iOS en Windows Phone zie je alle matchen ook gewoon op de tablet of smartphone. En dat live!

By the way: met de app kan je ook gewoon vanop afstand je favoriete match programmeren. Ideaal als je onverwacht bij de schoonmoeder zit. En je kan er ook gewoon mee zappen, pauzeren en terugspoelen op je tv.

Meer nieuws over:

  • Proximus TV

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact