×
×

Je tv of smartphone cadeau, dankzij de Rode Duivels!

door ErikTournée générale07/06/2018

Je tv of smartphone cadeau, dankzij de Rode Duivels!
Zeg nu zelf: de matchen van het WK volgen is zoveel plezanter op een deftige tv. Zeker omdat je dan elke pass en goal perfect kan zien. En ook als je onderweg bent kan je tegenwoordig prima de wedstrijden live volgen, als je maar een goeie smartphone hebt.

Wel, wie weet geven we je volgende tv of smartphone wel cadeau! Het enige wat onze nationale voetbalhelden moeten doen, is opnieuw de kwartfinales in Rusland bereiken. En dan betalen we je Samsung-tv of Galaxy S9 of S9+ volledig terug. Check hieronder hoe dat precies zit.

Een 4K-tv van Samsung ...

En niet zomaar een tv. Het is namelijk een smart tv van liefst 40 inch groot, ter waarde van € 549. Eentje waar niet alleen beelden in ultra-hd vanaf spatten, maar ook nog met HDR en PurColor aan boord. Dat zorgt voor een natuurlijke en gedetailleerde kleurweergave. Kortom: de perfect match voor de komende weken vol voetbalgeweld!

Hoe haal je hem in huis? Wel, da’s simpel. Het enige wat je moet doen, is tijdens onze Crazy Week van 5 tot 11 juni een Tuttimus nemen. Je betaalt dan slechts € 99 voor deze Samsung-tv. En daarbovenop is de installatie van je Tuttimus helemaal gratis. Een cadeautje ter waarde van € 59.

En dan is het supporteren voor de Rode Duivels. Als zij net zoals in 2014 en 2016 opnieuw de kwartfinale spelen op het WK in Rusland, wordt je tv volledig terugbetaald. Moet lukken, toch?

Scoor nu jouw Tuttimus met tv!


... of een Samsung Galaxy S9 of S9+

Heb je eerder goesting in een nieuwe topsmartphone? Dan is deze Samsung Galaxy S9 nog altijd dé aanrader. Alles is af aan dit toestel (dat normaal € 849,99 kost), met een superieure camera, gezichtsherkenning en veel meer. Maar ook: een prachtig groot gebogen scherm, dat ideaal is om onderweg live de matchen van de Duivels te volgen! En is big niet big enough, dan is er ook nog de S9+ (normaal met een prijskaartje van € 949,99).

Hoe krijg je deze S9 of S9+ terugbetaald? Da’s ook simpel. Tijdens de Crazy Days van 7 tot en met 17 juni ga je voor een Mobilus naar keuze, samen met een DataPhone van 2 GB. Je betaalt dan slechts € 299 voor de Galaxy S9 of € 399 voor de Galaxy S9+.

Ook hier is het een kwestie van een kaarsje te branden voor de Rode Duivels. Als ze de kwartfinale spelen in Rusland, betalen we je smartphone volledig terug! Wetende dat het zowel in 2014 en 2016 prijs was, moet dat geen probleem zijn.

Maar hoe dan ook krijg je bij deze Samsung-smartphones een speciale Smart Cover van de Rode Duivels cadeau. Daarmee kan je exclusieve ringtones, schermachtergronden, kalenders en andere stuff binnenhalen.

Trouwens: wat de Duivels er ook van bakken, je krijgt sowieso ook nog eens € 100 terugbetaald via Samsung, in ruil voor je oude smartphone.

Scoor nu jouw S9 of S9+ met een Mobilus naar keuze!


By the way: vergeet niet dat je alle matchen van het WK overal en op al je schermen live kan zien via de Proximus TV-app. En als de Belgen spelen, is de mobiele data gratis!

Meer nieuws over:

  • Proximus TV
  • Proximus kwaliteit
  • smartphone

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact