Ook in maart en april veel sport op Proximus TV!

Gepubliceerd op 02/03/2017 in Showtime!

Ook in maart en april veel sport op Proximus TV!

Voetbal of wielrennen: er is voor ieder z’n goesting.

Nu de koudste winterdagen (hopelijk) weer voor een jaartje achter de rug zijn, lijkt de Belgische sportwereld stilaan uit z’n winterslaap te komen. En omdat wij hier he-le-maal fan zijn, staat maart alvast met stip op de kalender aangeduid. En wel hierom:

De ontknoping van de reguliere Jupiler Pro League

Maart staat in het teken van de strijd om Play-off 1. Een strijd die vooral op de twee laatste speeldagen van de reguliere competitie zal worden uitgevochten. Zal Standard voor het tweede jaar op rij in Play-off 2 belanden? Houdt Charleroi zijn plaats in de top zes vast? Kan Genk in de voorlaatste speeldag een vuist maken tegen blauwzwart? En wie komt op de laatste speeldag ongeschonden uit het duel tussen AA Gent en KV Mechelen?

Om niets te missen van dit superspannende einde van het reguliere seizoen, laten we je op zaterdag 4 maart en zondag 12 maart graag meegenieten van ons Multi Live-kanaal. En dat helemaal gratis! In een boeiende uitzending volg je tegelijkertijd de 8 matchen die op dat moment aan de gang zijn. Door continu te switchen tussen de wedstrijden ben je zo helemaal mee met het spektakel.

Afspraak dus op kanaal 600. Be there!

Wil je liever helemaal focussen op jouw favoriete club? Geen nood: speciaal voor jou hebben we de tv-optie Belgisch voetbal klaarliggen. Trouwens, daarmee zie je niet alleen alle matchen van Eerste Klasse A, maar ook nog eens van Eerste Klasse B!

De start van het wielrennen op de weg

Na de spannende tweestrijd tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel – remember de vier lekke banden die van der Poel de wereldtitel kostten – is het nu tijd voor de helden van de weg.

In eigen land kijken we in het bijzonder uit naar dé topper van het voorjaar: de Ronde van Vlaanderen, dit jaar op zondag 2 april. Zeker omdat deze klassieker dit jaar in een nieuw kleedje zit, met vertrek in Antwerpen. En dé bonus van dit jaar is natuurlijk De Muur, die eindelijk terug van weggeweest is.

Een andere wedstrijd waar we zeker naar uitkijken is de Scheldeprijs, op woensdag 5 april. Dit jaar start de wielerklassieker éénmalig in Mol. Logisch, want het is de laatste Belgische koers voor Tom Boonen, die geboren en getogen is in de Kempische gemeente.

En omdat we jullie graag laten genieten van het spektakel, geven we voor beide topkoersen gratis tickets weg voor onze exclusieve Sky Box. Beleef van dichtbij de spanning, direct vanop het parcours. Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten, want daar geven we je heel binnenkort alle info over de wedstrijd!

Of misschien zijn sporten met ballen meer jouw ding? Wel, dan is onze tv-optie International Sports vast spek voor jouw bek.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: