×
×

Films overladen met prijzen, die zie je op Proximus TV

Gepubliceerd op 18/01/2017 in Showtime!

Films overladen met prijzen, die zie je op Proximus TV

Bekijk deze films via de op-aanvraag-catalogus of via de Movies & Series Pass.

Yep, momenteel zitten we volop in het seizoen van de filmprijzen. Klassiek begint het allemaal in de maand november, met de Hollywood Film Awards. De eerste grote topper, de Golden Globes, die hebben we net achter de rug. Daarbij werden La La Land en Elle de grote winnaars. 

Dichter bij huis is het nu nog wachten op de BAFTA’s, die in februari worden uitgereikt. En dan komen nog de belangrijkste beeldjes van allemaal: de Academy Awards, beter bekend als de Oscars.

Maar soit, eigenlijk zit je bij ons het hele jaar door helemaal goed voor de beste, massaal bekroonde topfilms. Vooral omdat we hier nogal grote filmfanatiekelingen zijn (jawel, inclusief themavonden met bakken nacho’s). Daardoor zorgen we er nog eens extra voor dat er constant een verse lading voor je klaarstaat. 

  • Zo blinken volgende films op dit eigenste moment in jouw op-aanvraag-catalogus:
2016-2017: Elle

De meedogenloze zakenvrouw Michèle leidt een groot videogamebedrijf. Maar dan wordt ze thuis brutaal overvallen en verkracht door een gemaskerde man. De koelbloedige dame blijft echter niet bij de pakken zitten en zint op wraak. Op eigen houtje gaat ze op zoek naar de dader. Maar dat riskante plan ontaardt al snel in een gevaarlijk kat-en-muisspel...

Won op dit moment al heel wat prestigieuze prijzen, waaronder twee Golden Globes. Is ook nog in de running voor twee Satellite Awards.

Deze film kan je nu op aanvraag bekijken op Proximus TV.

2013-2014: 12 Years a Slave

De zwarte Solomon Northup leeft met zijn gezin als een vrij man in New York. Maar dan wordt hij ontvoerd en als slaaf verkocht. Hij werkt op de plantage van de wrede en onvoorspelbare Edwin Epps en kan alleen maar overleven door zich gedeisd te houden. Toch legt hij zich nooit helemaal bij zijn tragische lot neer. Wanneer hij in het twaalfde jaar van zijn slavenbestaan een overtuigde abolitionist ontmoet, is hij vastbesloten om de ketens eindelijk af te schudden ...

Won onder andere een Golden Globe voor beste dramafilm en een BAFTA-award voor beste film.

Deze film bekijk je nu helemaal gratis, in je Movies & Series Pass.

2010-2011: Alice in Wonderland

Wanneer Alice aan de arrogante edelman Hamish uitgehuwelijkt wordt, heeft ze het gevoel dat haar leven voorbij is. Maar op de dag van de ceremonie ziet de jonge vrouw een vreemd konijn dat met een uurwerk speelt. Ze besluit hem te volgen. En opeens bevindt ze zich weer in de magische sprookjeswereld van haar jeugd ...

Won onder andere een Oscar voor beste Art Direction en kostuums. 

Deze film kan je nu op aanvraag bekijken op Proximus TV.

2007-2008: There Will Be Blood

De succesvolle goudzoeker Daniel Plainview heeft zich toegelegd op de olie-industrie en leidt nu een gigantische firma, samen met zijn adoptiezoon HW. Wanneer iemand hem vertelt dat er zich op het grondgebied van Little Boston talrijke oliebronnen bevinden, ziet Daniel zijn kans schoon om eindelijk oliemagnaat te worden. Maar dan stoot hij ook op de lokale gemeenschap, inclusief een aan waanzin grenzende kerkleider ...

Won onder andere twee Oscars, een Golden Globe en een BAFTA-award. 

Deze film bekijk je nu helemaal gratis, in je Movies & Series Pass.

Goesting gekregen in een gezellig avondje film? Ga naar onze website of druk op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en kies jouw favoriet uit.

Of ben je eerder filmverslaafd, zoals wij? Dan neem je toch gewoon een Movies & Series Pass? Want daarmee kies je zonder limieten uit films en series in de catalogus.

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: