Messi en Ronaldo blijven bij Proximus TV!

Gepubliceerd op 12/08/2015 in Showtime!

Messi en Ronaldo blijven bij Proximus TV!

De fans van La Liga kunnen zich verheugen: dankzij zijn akkoord met Eleven Sport Network zal Proximus ook dit nieuwe seizoen de Spaanse competitie uitzenden via de zender 'Eleven'.

Proximus, dat al de uitzendrechten heeft van de Jupiler Pro League, de UEFA Champions League en de Portugese Liga, uitgezonden via zijn eigen zender 11+, zal ook de topwedstrijden van het Spaanse kampioenschap blijven uitzenden via de zender Eleven van de groep Eleven Sports Network. De Liga komt zo bij het internationale aanbod, dat verder bestaat uit de Italiaanse, Franse, Braziliaanse en Schotse kampioenschappen, plus de prestigieuze Engelse FA cup.

De zender Eleven maakt deel uit van de optie 11+ voor € 9,95 per maand met het beste internationaal voetbal, maar ook andere sporten via Eleven Sports. Voor de fans die niets willen missen, is er het 'All Foot'-aanbod, dat de opties 11, met het beste Belgisch voetbal, en 11+ combineert tegen de voordeelprijs van € 14,95 per maand.

Het Spaanse voetbal komt er heel snel aan op Proximus TV met de topaffiche van de Supercup: Barcelona - Sevilla op 11 augustus. Het kampioenschap start op 23 augustus.

Dieter

Dieter, chief editor.

Andere artikels van Dieter

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: