Het tweede seizoen van Sense8, nu op Netflix

door ErikShowtime! 19/05/2017

Het tweede seizoen van Sense8, nu op Netflix

Comments

Na de kerstspecial hebben we er even op moeten wachten.


Maar nu is ie er eindelijk: het nagelnieuwe seizoen van Sense8. En het was het wachten écht waard, geloof me. Want de nieuwste afleveringen zijn net zo verfrissend en vernieuwend als degene die Netflix alweer twee jaar geleden op ons losliet.

Om je geheugen even op te frissen (of als je nog niet mee bent), kort nog eens waar het in deze science fictionserie over gaat:

Acht mensen wonen elk in een verschillende grootstad in de wereld, met een totaal verschillende cultuur. Ze kennen elkaar niet maar zijn als het ware ‘sensates’: mensen die mentaal en emotioneel met elkaar verbonden zijn. Op deze manier voelen ze elkaar en kunnen ze kennis en vaardigheden doorgeven, zelfs als ze niet in elkaars buurt zijn. Zo kunnen ze elkaar helpen in benarde situaties.

Het eerste seizoen was prima om te bingewatchen. De afleveringen waren moeilijker te doorgronden en ik wilde maar wat graag de knoop ontwarren. Maar toch bleef ik met heel wat vragen zitten na de laatste episode.

Alles wordt duidelijk

Zonder al te veel te verklappen, kan ik alvast meegeven dat het tweede seizoen de meeste puzzelstukken in elkaar doet vallen. Iets wat daarbij vooral voor extra spanningen zorgt, is de introductie van andere Sense8-groepen. 

Samenvattend vind ik ook dat het tweede seizoen nog grootser en meer geladen is dan het vorige. En gelukkig gaat het geheel in heerlijk sneltempo, zodat je nooit verveeld geraakt.

Goesting gekregen in Sense8? Beide seizoenen zijn nu te bekijken op Netflix. En we hebben goed nieuws, want je kan het nu kiezen als inbegrepen tv-optie met je Tuttimus!

Meer nieuws over:

  • Netflix
  • Proximus TV

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact