Daar is hij dan: de Samsung Galaxy S7!

door MichelUit eerste hand22/02/2016

Daar is hij dan: de Samsung Galaxy S7!

Comments

Pre-order nu en ontvang de Gear VR


De lancering van zo’n nieuw topmodel gaat gewoonlijk gepaard met de nodige spanning. Zo draaide de geruchtenmolen op het internet al een tijdje en Samsung had een korte video de wereld ingestuurd. Daarin reikt een man een doos waaruit een blauwe gloed verschijnt... 

De doos is ondertussen dus geopend: Samsung tracht hun vorig topmodel te evenaren met een aantal te verwachten verbeteringen (zoals een betere camera en snellere processor), maar ze hebben ook een aantal specificiteiten terug ingevoerd. Zo is deze smartphone stof en-waterdicht (IP68) en heeft het terug een microSD kaart slot. Dat zijn 2 specs waarop Samsung bij het vorige topmodel had bespaard. 

Het design van het model is niet veel gewijzigd ten opzichte van de Galaxy S6. Het is wat afgeronder en nog steeds met klassevolle materialen afgewerkt.    

Het toestel ligt vanaf 11 maart in de rekken, maar belangstellenden kunnen het vanaf vandaag in de Proximus Centers of online bestellen. Je krijgt er een Samsung Gear VR gratis bij en vroege bestellers krijgen hun toestel zelfs enkele dagen eerder dan de commerciële lanceringsdatum. Met de Gear VR kun je je onderdompelen in de virtuele realiteit en zo bijvoorbeeld meevliegen met een helikopter door de bergen. Benieuwd naar meer? 

Meer nieuws over:

  • high-tech
  • toestellen
  • smartphone

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact