Breng je oude smartphone naar een Proximus shop

En ontvang €20 extra (ipv €10) op zijn inruilwaarde

Gepubliceerd op 01/06/2022 in Service

Breng je oude smartphone naar een Proximus shop

Wist je dat 90% van de materialen in onze gsm’s hergebruikt kunnen worden? Recycleer jij ook je oude telefoon? Deze maand: Breng je oude smartphone naar een Proximus shop en ontvang €20 extra (ipv €10) op de inruilwaarde. Maximaal 5 toestellen per klant, per maand.

Check hieronder alvast wat je gsm waard is

Deze bon is ideaal om een nieuwe smartphone te kopen. Of een leuke accessoire zoals een hoesje, bluetooth-speaker, of je prepaidkaart te herladen.

Geef je oude gsm een nieuw leven, in slechts drie stappen

  1. Om te beginnen kijk je hierboven even hoeveel je voor je toestel krijgt. Daarbij letten we op zaken zoals het model en de staat van de gsm.
  2. Wil je je toestel recycleren? Dit is belangrijk:
    • Maak een back up om te voorkomen dat je bestanden verliest (zoals foto’s en video’s)
    • Verwijder je iCloud- of Google-account van je toestel
    • Reset je toestel om te voorkomen dat je toegang geeft tot persoonlijke informatie.

Spring even binnen in een Proximus Shop in je buurt, met je toestel. Daar geven we je in ruil de bon met de waarde van je gsm. +€20 extra .

Vind je Proximus Shop

Nog een meevaller: iedereen kan zijn smartphone inruilen! Je hoeft geen Proximus-klant te zijn en je bent ook niet verplicht om iets aan te kopen. Het is dus aan jou, we wachten op je in onze Proximus Shops!

Waarom je smartphone recycleren?

Naast het ecologische aspect is er een belangrijk menselijk aspect. Deze grondstoffen worden onder andere uit de mijnen in Congo gehaald. Daarbij zijn zaken als uitbuiting, corruptie en oorlog helaas nog steeds dagelijkse kost.

En dat terwijl die massale ontginning eigenlijk niet nodig is. Wist je namelijk dat maar 5% van alle oude gsm’s worden gerecycleerd? Dat betekent voor België bijvoorbeeld dat er meer dan drie miljoen oude gsm’s in schuiven liggen. En dat terwijl dat 90% van al die materialen gewoon hergebruikt kunnen worden.
Om je een idee te geven: deze toestellen recycleren levert alleen al 30 ton aan koper op.

Daarom heeft Proximus een programma gelanceerd om zoveel mogelijk personen en bedrijven op te roepen om deel te nemen aan deze urban mining. Het doel: 120.000 telefoons verzamelen in 2022... Het is de hoogste tijd om in actie te komen, je oude telefoons terug te brengen en anderen te betrekken in deze beweging!

Voorwaarden

Tegoedbon van minimum € 20 voor elke GSM of smartphone die teruggebracht wordt naar een Proximus Shop. Van 1/6/22 tot 31/10/22 ontvangt u € 20 extra op de inruilwaarde van uw toestel. De inruilwaarde is vermeld op deze pagina en onderworpen aan voorwaarden. Bon geldig gedurende 6 maanden in alle Proximus Shops, op het gamma smartphones en accessoires als ook op prepaid herladen. Niet terugbetaalbaar in cash. Deze bon kan niet gebruikt worden voor aankopen voor professionele doeleinden met aftrek van BTW. Maximum 5 bonnen per klant.

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Andere artikels van Katleen

Categorieën