×
×

10 goede redenen om naar proximustv.be te surfen

Gepubliceerd op 03/06/2015 in Showtime!

10 goede redenen om naar proximustv.be te surfen

Zoals u misschien al weet, lanceerde Proximus in maart een gloednieuwe website voor films en tv: proximustv.be! We geven u tien goede redenen om regelmatig naar de site te surfen. Pas wel op want straks kunt u niet meer zonder ;-)

1. Alle film- en tv-nieuws

Proximustv.be, dat is elke week meer dan 70 nieuwe artikels en dossiers rond films en tv-programma’s! U kunt er elke dag terecht voor nieuws, besprekingen, trailers en video’s. Geen enkel film- of tv-nieuws ontsnapt nog aan uw aandacht.

2. Wedstrijden het hele jaar door

Proximustv.be organiseert wekelijks nieuwe wedstrijden. Win filmtickets, uitnodigingen voor avant-premières, goodies en zelfs reizen.

3. Wat is er op tv?

U krijgt een volledig programmaoverzicht op uw computer. Naast een traditioneel rooster kunt u ook een overzicht raadplegen van alle programma’s per zender of alle films op een en dezelfde avond.

4. Opnemen op afstand

Uw favoriete serie is vanavond op tv maar u bent niet thuis? Met Proximustv.be kunt u op afstand opnemen via de website. Klik op ‘Opnemen’ en bekijk de opname op uw tv via de PVR-toets op uw afstandsbediening.

5. Live kijken

Dankzij TV Overal kunt u meer dan 40 zenders live bekijken op uw computer. Selecteer in de programmalijst wat u wilt zien en uw computer ontpopt zich tot een extra tv-toestel.

6. Nooit meer favoriete programma’s missen

Bent u vergeten om een van uw lievelingsprogramma’s op te nemen? Geen probleem. Met TV Replay en TV Replay+ kunt u op uw computer tot 36 uur terugspoelen in het programmaoverzicht en op die manier onlangs uitgezonden programma’s bekijken.

7. Herinnering bij volgende uitzending

Hebt u toch de film gemist die u zo graag wou zien? Creëer gratis een herinnering via Proximustv.be en ontvang een e-mail wanneer het programma nog eens uitgezonden wordt.

8. Huren op Proximus TV

Proximustv.be biedt u toegang tot de volledige Op aanvraag-catalogus via de ‘On demand’-toets van uw afstandsbediening. Via uw computer kunt u meer te weten komen over de films in de catalogus en een lijst met voorkeuren creëren.

9. Fan van films en series?

Proximustv.be biedt u meer dan 100.000 fiches van films en series. Een samenvatting, foto’s, onderscheidingen, seizoenen en afleveringen van series, enz. Als kers op de taart kunt u een score toekennen aan elke film of serie.

10. Nog altijd niet thuis?

U kunt op eender welke smartphone of tablet naar Proximustv.be surfen. Voor het programmaoverzicht en TV Overal hebt u een specifieke app nodig.

Overtuigd? Ga dan nu op verkenning op Proximustv.be!

Julie

Verantwoordelijk voor de site www.proximustv.be, waar ik mijn passie voor tv en film voor de volle 100% in kwijt kan.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: