5 redenen waarom ook jij de Proximus Pickx-app moet hebben

Gepubliceerd op 21/11/2022 in Bits & Bytes

Ben jij ook iemand die niet constant thuis is, maar tegelijk niet helemaal zonder die vertrouwde tv kan? Of liever iets anders kijkt dan je huisgenoten? Troost je: je bent niet alleen. En net daarom is er de app van Proximus Pickx, die je simpelweg op je smartphone of tablet kan installeren. Kijk tv op jouw manier!

5 redenen waarom ook jij de Proximus Pickx-app moet hebben

De app van Proximus Pickx is beschikbaar voor zowel iOSNieuw venster als AndroidNieuw venster . En het heeft heel wat meer in huis, dan het bekijken van de tv-gids alleen. Dit zijn mijn 5 favoriete functies, die jij ook al snel niet meer zal kunnen missen:

Met Flex heb je 5 GB extra data bij je mobiel abonnement exclusief voor je Pickx-App.

1. Zelf iets anders bekijken, wanneer de tv al is ingepalmd

Zijn de kids volop bezig met een marathon van ‘Wickie de Viking’ of ‘Plop en de Peppers’, terwijl jij liever je favoriete soap ziet? Of zit je partner te kijken naar een voetbalmatch, terwijl jij echt nood hebt aan wat anders? Geen stress: met de Proximus Pickx-app heb je 5 extra schermen in huis, waarmee je gewoon even apart kan zitten en jezelf trakteren op wat me-time.


2. Ook onderweg live tv-kijken, in de hele EU ...

Kijk ook onderweg naar wat je wil, met de Proximus TV-app

Jawel: je kan meer dan 80 zenders live bekijken. Da’s heel wat meer dan de grote Vlaamse zenders alleen. Ideaal voor op de trein of tijdens dat survivalweekendje in de Ardennen. En zelfs op hotel, tijdens die citytrip in Valencia. Want de app van Proximus Pickx werkt op alle mobiele netwerken in België en de rest van de EU1, maar ook via wifi.


3. En zelfs programma’s op je tv zelf streamen

Ken je Google Chromecast al? Deze zogenaamde dongle steek je in een vrije HDMI-aansluiting van je tv, waarna je zaken vanop je smartphone of tablet kan streamen op het grote scherm.

De Proximus Pickx-app is volledig compatibel met de Google Chromecast. Enige voorwaarde is dat deze en je gsm of tablet op hetzelfde wifi-netwerk zitten. Check zeker ook eens onze speciale supportpagina, waarop we je de verschillende stappen uitleggen.


4. Je kan ook programma’s tot 7 dagen na uitzending herbekijken ...

Met de app van Proximus Pickx heb je namelijk ook gewoon toegang tot TV Replay, net zoals op je decoder thuis. Automatisch en gratis, als tv-klant. Ideaal om de schade in te halen, als je gisteren niet aan tv-kijken toekwam. Of gewoon in slaap bent gevallen in de zetel, dat kan ook.


5. ... en zelfs een opname vanop afstand regelen en bekijken op al je schermen

Kijk ook onderweg naar wat je wil, met de Proximus TV-app

Een doktersafspraak die eindeloos uitloopt? Een onverwachte extra meeting op het werk? Of een trein die veel te veel vertraging heeft? Zeker op zo’n dagen wil je je favoriete programma niet missen, enkel en alleen omdat je later thuis bent. Geen nood: via de app van Proximus Pickx heb je alles binnen handbereik. En via “Opnames” bekijk je ze zelfs via je smartphone of tablet!2


Goesting gekregen? Download de Proximus Pickx-app en kijk vanaf nu tv op jouw manier, altijd en overal.

Na het downloaden van de applicatie log je gewoon in met je MyProximus- gegevens. Nog geen account? Maak er dan hier eentje aan.

De Proximus Pickx-app is trouwens helemaal gratis, voor al onze klanten met Flex, Tuttimus-, Familus-, Minimus-, of Bizz-pack en kan op max. 5 toestellen worden geïnstalleerd.

1 Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, IJsland, Italië (inclusief Vaticaanstad), Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), San Martiño (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk, Zweden.
2 Opnames gemaakt op de beschikbare kanalen in de Proximus Pickx-app. 60 dagen lang beschikbaar na opname.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik