×
×

Movies & Series Pass, say what?

door ErikShowtime! 24/06/2015

Movies & Series Pass, say what?
Films huren uit de Op aanvraag-catalogus, da’s makkelijk: er is veel keuze en er komen elke week nieuwe films bij. Daarnaast kan u kiezen uit een hele voorraad series en films via Netflix op uw decoder.

Maar wat is die Movies & Series Pass dan?  Deze Pass is uw toegangsticket tot 2000 films en series.  Voor € 9,95 per maand  kan u elke week 5 nieuwe titels ontdekken.  Ideaal voor een cinefiel zoals mezelf! Naast de ganse catalogus, waaruit u kan kiezen op categorie of type, is er ook een kanaal dat continu films of series uitzendt, voor die dagen dat u te lui bent om een film te zoeken in de catalogus J.  U kan deze zender bovendien niet alleen op TV bekijken (wat logisch is natuurlijk), maar ook op uw pc, tablet en smartphone (met de app TV Overal). 

Wilt u elke week nieuwigheden om uw filmhonger te stillen en daarnaast ook 2 erotische films per week (die we, dat zeggen we allemaal, niet bekijken)? U kan de M&S Pass een maand gratis testen en opzeggen wanneer u wenst.  Gaat u een maand op vakantie?  Zeg de Pass dan op en activeer hem nadien terug.  Makkelijk toch?

Meer nieuws over:

  • Movies & Series Pass
  • Proximus TV
  • film

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact