Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Movies & Series Pass, say what?

Gepubliceerd op 24/06/2015 in Showtime!

Movies & Series Pass, say what?

Films huren uit de Op aanvraag-catalogus, da’s makkelijk: er is veel keuze en er komen elke week nieuwe films bij. Daarnaast kan u kiezen uit een hele voorraad series en films via Netflix op uw decoder.

Maar wat is die Movies & Series Pass dan?  Deze Pass is uw toegangsticket tot 2000 films en series.  Voor € 9,95 per maand  kan u elke week 5 nieuwe titels ontdekken.  Ideaal voor een cinefiel zoals mezelf! Naast de ganse catalogus, waaruit u kan kiezen op categorie of type, is er ook een kanaal dat continu films of series uitzendt, voor die dagen dat u te lui bent om een film te zoeken in de catalogus J.  U kan deze zender bovendien niet alleen op TV bekijken (wat logisch is natuurlijk), maar ook op uw pc, tablet en smartphone (met de app TV Overal). 

Wilt u elke week nieuwigheden om uw filmhonger te stillen en daarnaast ook 2 erotische films per week (die we, dat zeggen we allemaal, niet bekijken)? U kan de M&S Pass een maand gratis testen en opzeggen wanneer u wenst.  Gaat u een maand op vakantie?  Zeg de Pass dan op en activeer hem nadien terug.  Makkelijk toch?

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: