Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Onze apps: helemaal gratis en superhandig

Gepubliceerd op 11/05/2017 in Bits & Bytes

Onze apps: helemaal gratis en superhandig

Heb je al een Tuttimus of ander abonnement bij ons? Of gebruik je een herlaadkaart?

Dan kan je bij ons genieten van heel wat extra apps. Stuk voor stuk superhandige voordelen, 100% inbegrepen. Beheer je diensten op elk moment van de dag of kijk tv waar je ook zit. En nog zoveel meer ...

MyProximus

Ideaal om zowel je verbruik en diensten op de voet te volgen, als snel allerlei nuttige info op te snorren. Je kan de stand van je belkrediet of volgende factuur opvragen, opties aanpassen en je netwerk testen. Bovendien vind je er makkelijk de roamingtarieven terug en kan je ook nog eens persoonlijk advies vragen.

MyProximus is beschikbaar voor zowel Android, iOS als Windows.

Proximus TV

Tv-kijken waar je ook bent: op de trein of gezellig in de tuin. Zalig én het kan ook gewoon op je tablet en smartphone. Met deze app kijk je naar meer dan 95 zenders en voetbal. Bovendien kan je opnames vanop afstand programmeren op je decoder en ze op al je toestellen herbekijken.

Proximus TV is beschikbaar voor zowel Android, iOS als Windows.

Proximus Cloud

Neem je foto’s, video’s en documenten gewoon met je mee, waar je ook naartoe gaat. Je hebt bovendien ook toegang tot je eigen cloud vanop gelijk welk toestel. En je deelt bestanden op een zeer eenvoudige manier. Het is trouwens volledig gratis voor iedereen die internet via Proximus heeft.

Proximus Cloud is beschikbaar voor zowel Android, iOS als Windows.

SwipeBox

Met deze handige app kijk je op je tv-scherm naar video’s, foto’s en muziek die op je smartphone of in de Proximus Cloud staan. Bovendien is het ideaal om bijvoorbeeld YouTube, Spotify en podcasts mee te streamen. Het enige wat je nodig hebt is deze app en het SwipeBox-toestel zelf.

De SwipeBox app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Proximus Wi-Fi Hotspots

Gratis surfen op meer dan 1 miljoen wifi-hotspots in België én meer dan 20 miljoen in het buitenland? Check! Want zo ben je ook online, zonder dat je aan je databundel knabbelt. Ook deze service is helemaal gratis, voor iedereen die internet via Proximus heeft. Bovendien switch je helemaal automatisch tussen wifi en 3G/4G, met Public Wi-Fi.

Proximus Wi-Fi Hotspots is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Proximus 11

Het beste voetbal op de voet volgen en intens beleven: het kan met deze app. Het beste van het Belgische en Europese voetbal krijg je hier voorgeschoteld, zelfs live. En we houden je op de hoogte van het laatste nieuws en de uitslagen.

Proximus 11 is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

1207

De klassieker die je vroeger altijd belde voor een telefoonnummer, nu ook via een app! Je vindt snel en simpel particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en bedrijven terug, dankzij onze zeer complete database.

1207 is beschikbaar voor zowel Android, iOS als Windows.

I am OK

Laat je vrienden en familie in één enkele klik weten dat het goed met je gaat. Als je hen op voorhand selecteert, krijgen ze namelijk een sms’je van ons. De app stuurt bovendien een berichtje met je precieze locatie naar Facebook en Twitter.

I am OK is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

En da’s nog lang niet alles. Ontdek snel wat we nog zoal doen om je altijd dichtbij je vrienden en familie te brengen.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: