×
×

Proximus 11 steekt in een nieuw voetbaltenue

Gepubliceerd op 26/04/2017 in Showtime!

Proximus 11 steekt in een nieuw voetbaltenue

Proximus 11 gaat recht op het doel af met een gloednieuwe, verbeterde website.

Check in een oogwenk het laatste voetbalnieuws, de uitslagen en rangschikkingen en mis niets van je geliefkoosde sport. Voetbal is immers de belangrijkste bijzaak!

Je favoriete website (of als ze dat nog niet is: je nieuwe favoriete website) steekt in een compleet nieuw, hip kleedje en is nu nog makkelijker in gebruik: je kan vliegensvlug vinden wat je zoekt met de nieuwe navigatie en widgets die snel de kalender, resultaten, spelersfiches en ploeg pagina’s tonen. 

Om de laatste nieuwtjes en transfer roddels over Club Brugge, Anderlecht, AA Gent of OH Leuven te weten te komen hoef je niet meer dan één keer te klikken. Is Olivier Deschacht Anderlecht beu en waagt hij een gokje door bij Lierse te gaan voetballen? Dan weten we dat meteen! Je ziet ook in een oogopslag op welk kanaal van Proximus TV een match zal worden uitgezonden.

We pakken bovendien uit met exclusieve video’s, met daarin onder meer interviews en de hoogtepunten van wedstrijden. Maar liefst 8 verschillende competities worden live gestreamd, met de exclusieve rechten voor de Proximus League (1B) en alle matchen van de Champions League.

De wedstrijd pagina’s zijn nog gedetailleerder dan ervoor: bekijk ploeg statistieken of kom erachter hoe de vorige edities van een match eindigden. De samenstelling van beide teams geven we weer in een schematische veldopstelling

Pieter

Sociaal beestje bij Proximus en liefst nog digitaal! Ik mix graag muziek, festivals en tv doorheen campagnes.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: