×
×

Gratis data voor Pokémon GO? Da’s gewoon de max!

Gepubliceerd op 04/08/2016 in Tournée générale

Gratis data voor Pokémon GO? Da’s gewoon de max!

Word een echte meester, en maak Ash jaloers.

Update 20/08/2016.

Je hebt er vast ook niet kunnen naast kijken de afgelopen weken: Pokémon GO is gewoon overal! Echt waar: als je niet weet waarover ik het nu heb, dan heb je de laatste maand onder een steen geleefd. Want ik moet toegeven: ook hier bij Proximus zijn we er al weken van in de ban. Bij momenten leek onze werkvloer meer op de goeie ouwe speelplaats.

Daarom hadden we vorige week Professor Oak uitgenodigd in onze torens. Kwestie van ons eens goed klaar te stomen om echte Pokémonmeesters te worden. Aan Pokéballs geen gebrek, want ons gebouw is een Pokéstop. Ook voor jullie trouwens, dus passeer gerust een keer. Soit. Het was intensief, maar het heeft zijn vruchten afgeworpen. Ons pokém-ongeduldige team hier verslaat nu met gemak de tegenstanders in de Gyms. Dus als je ons ergens tegenkomt: be prepared!

Nu, omdat het moeilijk is om de professor persoonlijk bij jullie allemaal langs te laten komen voor een training, vroegen we ons af hoe we jullie op een andere manier kunnen helpen bij de jacht.

Et voila, daar zijn we met de oplossing: van 4 augustus tot en met 31 oktober doen we jullie gewoon alle data cadeau die jullie nodig hebben voor Pokémon GO. Gratis, voor al onze abonnees en onbeperkt*, bovenop je gewone databundel voor je smartphone.

Da’s dus de volle drie maanden lang om continu verder te trainen en je Pokédex aan te vullen. En dat zonder limieten. Nu ja, tenzij die oververmoeide benen van je natuurlijk.

Wat moeten jullie nu doen om hiervan te profiteren? Helemaal niks! Dit aanbod wordt automatisch geactiveerd bij alle Proximus abonneesJammer genoeg zijn we door gameontwikkelaar Niantic na misbruik genoodzaakt deze promotie stop te zetten voor klanten met een herlaadkaart.

Nog geen Proximus klant? Bekijk hier onze mobiele formules
Tip: Een FullControl abonnement biedt de voordelen van een abonnement, zonder over je budget te gaan!

PS. Even nog meegeven wat je smartphone zeker aan boord moet hebben om Pokémon GO te spelen:

 • Minstens Android 4.4 of iPhone 5
 • Een scherm met minimale resolutie van 720x1280 pixels
 • Internet (natuurlijk). Dat mag onze 3G, 4G of 4G+ zijn. Maar ook wifi kan.
 • GPS
 • Een gyroscoop (klinkt ingewikkeld, maar wellicht heb je dat wel hoor)

En om helemaal los te kunnen gaan, is er nu Tuttimus. Da’s de sterkste all-in van België. Ieder krijgt z’n eigen hoop aan mobiele data en maakt gratis en onbeperkt gebruik van zijn of haar favoriete app, samen met onbeperkt snel internet thuis en onbeperkt vast én mobiel bellen binnen het gezin. En als kers op de taart: gratis extraatjes voor digitale tv. Doe dus gewoon je goesting en stel hier jouw Pack samen.

Of heb je genoeg aan een abonnement voor je smartphone? Dan is Mobilus FullControl écht de max. Da’s je eigen grote hoop mobiel internet, plus onbeperkte mobiele data voor jouw favoriete app. En dat zonder stress, want je gaat nooit over je budget. Check it out!

*
1.    Actie enkel geldig voor abonnees. Enkel voor gebruik in België.
2.    Onbeperkt dataverbruik Pokémon GO app: voor privaat gebruik overeenkomstig de algemene voorwaarden.
3.    De actie is geldig voor het dataverbruik gelinkt aan de Pokémon GO app en niet van toepassing op andere applicaties of op in-app aankopen.Terwijl je Pokémon Go speelt, kunnen andere apps gebruik maken van mobiele data. Dit verbruik is niet gratis, check de instellingen van jouw toestel om andere applicaties eventueel geen toegang te geven tot mobiele data gebruik.
4.    Het data verbruik van jouw smartphone OS kan niet uitgeschakeld worden, hieronder valt algemeen gebruik van het OS, DNS lookup en Assisted GPS (die zorgt voor een betere en snellere localisatie). We raden dus aan om enkel te spelen als je nog over krediet beschikt.

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

 • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
  Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

 • Chat met ons via deze site

  Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact