Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

De nieuwe Klantendag in Plopsaland De Panne!

Gepubliceerd op 05/02/2019 in Showtime!

De nieuwe Klantendag in Plopsaland De Panne!

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba en Maya de Bij ontvangen je met open armen! Beleef de magie van het meest bezochte pretpark van België tijdens de openingsdag van het seizoen, exclusief voor Proximus-klanten. Je geniet van een mooie korting, ook op toegang tot Plopsaqua De Panne, dus neem je zwemkledij mee!

Apr
6
Zat
Van 10u tot 18u

Voordelige prijzen voor trouwe Proximus-klanten:

  • Gratis voor kinderen < 85 cm
  • Van 85 cm tot 1 m: € 5 i.p.v. € 12,50
  • > 1 m en volwassenen: € 15 i.p.v. € 36,99
  • Gratis parking
  • Toegang tot Plopsaqua De Panne: € 5 extra/persoon

Belangrijk: de tickets zijn enkel geldig op 6 april 2019, jaarabonnementen (Plopsa-FunCard en alle andere kaarten) zijn die dag niet geldig.

Test de meer dan betoverende 50 outdoor- en indoorattracties uit en beleef een unieke combinatie van shows, Meet & Greets en liveoptredens. De allerkleinsten leven zich uit op de gloednieuwe K3 Roller Skater of in het volledig overdekte Mayaland.

Mag het wat meer zijn?
Raas tegen meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride of test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u. Maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf!

Een dagje Plopsaland De Panne met mooie korting, exclusief voor trouwe Proximus-klanten.

Een dagje Plopsaland De Panne met mooie korting, exclusief voor trouwe Proximus-klanten.

Een dagje Plopsaland De Panne met mooie korting, exclusief voor trouwe Proximus-klanten.

Hoe er geraken?

Plopsaland De Panne

De Pannelaan 68
8660 De Panne

Contact

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar proximusevents@proximus.com.

Voorwaarden

Maximaal 6 tickets per klantennummer. Geef je klantennummer in om je bestelling te plaatsen. Dit klantennummer vind je bovennaan op je laatste Proximus-factuur. Aanbod geldig voor Proximus privé- & professionele klanten tot uitputting van de voorraad. Belangrijk: tickets kunnen niet terugbetaald worden en zijn enkel geldig op 6 april 2019.

Plopsaqua De Panne-aanbod (€ 5/toegangsticket) is enkel mogelijk in combinatie met het Plopsaland-toegangsticket op 06/04/2019. Aankoop van de tickets aan de Plopsaqua De Panne-kassa.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: