×
×

Ontdek de nieuwe webversie van Proximus TV !

door JulieShowtime! 08/12/2016

Ontdek de nieuwe webversie van Proximus TV !
Het is bijna Kerst en onder de de boom van Proximus TV ligt een volledig vernieuwde webversie. Die is nog completer, met tal van mogelijkheden die helemaal zijn afgestemd op je televisie. Zo kan je vanop je computerscherm live naar tv kijken, programma's opnemen én je opnames bekijken. Ontdek hier alle nieuwigheden !

Al je opnames, altijd beschikbaar in je bibliotheek!

Alle films, series en andere uitzendingen die je opnam of gepland hebt kan je voortaan makkelijk terugvinden via de optie Mijn bibliotheek op de Proximus TV-pagina’s. Geen zin om je tv aan te zetten ? Geen probleem! Het merendeel van die programma’s* kan je waar en wanneer je maar wil bekijken op je computer. Gewoon op play klikken op de pagina Mijn bibliotheek in de rubriek Mijn opnames, en de lol kan beginnen!

Live tv: zappen met een muisklik

Naar tv kijken vanop elk toestel is nu nog makkelijker met de pagina Live TV.** Kijk naar je favoriete programma’s, zap naar hartenlust en bekijk vliegensvlug de programmatie van alle zenders met de mini tv-gids die geïntegreerd werd in de interface van de videospeler.

Personaliseer je tv-ervaring

Ook de tv-gids onderging een grondige make-over. Het nieuwe programmaraster oogt intuïtiever en is makkelijker in gebruik: scrol snel langs je favoriete zenders of stel filters in : selecteer op taal, kies enkel HD- of opneembare kanalen, enzovoort!

* Om te weten welke zenders je kan bekijken of op welke kanalen je programma’s kan opnemen via de app of het web surf je naar de veelgestelde vragen (FAQs), rubriek Hoe uw tv-opnames bekijken?

** Voor een optimale ervaring raden we je aan om Internet Explorer 10 (of een recentere versie) of Firefox te gebruiken om tv te kijken op je computer. We werken momenteel aan een oplossing om de dienst vlot te kunnen aanbieden via andere browsers.

Meer nieuws over:

  • Proximus TV
  • Skynet
  • Internet

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact