Welke nieuwe series zie je in november op Netflix?

Gepubliceerd op 31/10/2017 in Showtime!

Welke nieuwe series zie je in november op Netflix?

Vergis je niet: ook de komende weken brengen weer heel wat lekkers op Netflix. En dat terwijl ik nog aan het bekomen ben van een geweldige Netflix-oktobermaand, met de donkere series Stranger Things en Mindhunter.

Deze vijf staan alvast met stip in onze agenda:

Marvel’s The Punisher

In oktober kwam Netflix eindelijk op de proppen met de releasedatum van deze nieuwste Marveltelg annex spin-off van het tweede seizoen van Daredevil. Maak je klaar voor een pak geweld en bloed aan de muur, inclusief de imposante Jon Bernthal als wraaknemende oorlogsveteraan.

Alle afleveringen zie je vanaf 17 november exclusief op Netflix.

Godless

Een miniserie die ideaal is voor western én bingwatch addicts. Daarmee valt er naast de filmklassiekers in het genre eindelijk wat cowboy- en cowgirlactie in serievorm op Netflix te rapen! En als je weet dat Oscarwinnaar Steven Soderbergh in de regiestoel zat, weet je wel dat het goed zal zitten.

Alle afleveringen zie je vanaf 22 november exclusief op Netflix.

Lady Dynamite (seizoen 2)

Een komische serie over een Amerikaanse comédienne, die zichzelf speelt? We have seen it before in mannelijke versie: remember Seinfeld. Maar bij deze Netflix Original Series gooien ze het over een wat andere boeg, met absurde maar toch mooie humor. Misschien geen spek voor jouw specifieke bek, maar wat mij betreft zeker de moeite om het op z’n minst een kans te geven.

Alle afleveringen zie je vanaf 10 november exclusief op Netflix.

Alias Grace

Na het grote succes van The Handmaid’s Tale (momenteel exclusief te zien via onze Movies & Series Pass) waagt ook Netflix zich nu aan een verfilmen van een bestseller van Margaret Atwood. Een historische en semi-autobiografische minireeks die het verslinden zeker waard is.

Alle afleveringen zie je vanaf 3 november exclusief op Netflix.

Teen Wolf

Oké, deze is dan misschien geen Netflix Original. Maar toch raad ik ook dit zesde en allerlaatste seizoen van de MTV-serie zeker aan. Zeker de tieners onder jullie zitten al een tijdje op hete kolen, maar we moesten dus wachten tot de hele reeks uitgezonden was over de grote plas.

Alle afleveringen zie je vanaf 18 november op Netflix.

En da’s nog niet alles ...

Want er staan deze maand nog wat zalige Netflix Originals voor jullie klaar, zoals Guilt, het Australische Glitch, Oprah Winfrey’s Greenleaf en de remake van She’s Gonna Have It.

En voor de addicts van films heeft Netflix in November ook nog eens de klassiekers Bad Boys, The Pursuit of Happiness en Rapunzel in petto. Net zoals de twee film uit de Divergent-serie.

Goesting gekregen in hele avonden series bingewatchen op Netflix?

Dat is supersimpel, want het kan bij ons gewoon rechtstreeks op je Proximus TV-decoder!

En bovendien kan je Netflix kiezen als inbegrepen tv-bundel bij onze all-in Tuttimus.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Reageer

{{ totalResults ? (((totalResults == 0) || (totalResults == 1)) ? "reactie" : "reacties") : ("reactie") }}


Avatar