Deze 3 nieuwe series en films zie je vanaf juni op Netflix

Gepubliceerd op 29/05/2018 in Showtime!

Deze 3 nieuwe series en films zie je vanaf juni op Netflix

Na een meimaand die bij Netflix vooral gedomineerd werd door dystopische series en films, is het in juni weer tijd voor een lekker diverse lading nieuwe series en films.

Van actie en sciencefiction tot komedie en documentaires: er zit voor ieder z’n goesting wel iets tussen. De ideale afwisseling met al het voetbalgeweld dat op ons afkomt, toch?

En het beste van al is dat je het gewoon direct vanop je decoder kan bekijken, zonder gedoe. Dit zijn alvast drie series waar ik voor zal klaarzitten:

 1. Marvel’s Luke Cage (seizoen 2)

  Ondertussen heeft Netflix liefst 6 superheldenseries in z’n catalogus staan, in samenwerking met Marvel. En nu we de nieuwe afleveringen van The Defenders gezien hebben, is het tijd om met de ‘bulletproof black man’ van de bende terug de straten van Harlem op te gaan.

  Veel weten we nog niet, maar verwacht je sowieso aan flink wat heerlijke actiescènes. Inclusief rake punches en branden. Plus een nieuwe bad guy die net zo straf is als hijzelf: Bushmaster ...

  Alle afleveringen zie je vanaf 22 juni op Netflix, via Proximus TV.


 2. Sense8 (slotaflevering)

  Toen vorig jaar beslist werd om geen derde seizoen van Sense8 op ons los te laten, kwamen de fans massaal in opstand. En met succes, want de makers komen nog één keer terug met een twee uur durende aflevering. Eentje die het verhaal nu wel perfect afrondt en spectaculair belooft te worden. Leuk extraatje: er werd hiervoor ook opgenomen in Brussel.

  Voor wie het verhaal nog niet kent: een achttal totaal verschillende personen deelt hun emoties delen en zien hetzelfde visioen. Maar nu moeten ze vooral hun lotgenoot Wolfgang zien te bevrijden, die door de mysterieuze organisatie is ontvoerd die hen wil uitschakelen ...

  De extralange slotaflevering zie je vanaf 8 juni op Netflix, via Proximus TV.


 3. GLOW (seizoen 2)

  Een onverwachte hit op Netflix vorig jaar en nu terug voor een nagelnieuw seizoen. Een aanrader voor iedereen die graag terug in de legendarische eighties wil worden gekatapulteerd.

  De Gorgeous Ladies of Wrestling zijn terug en zien in deze nieuwe afleveringen hun droom in vervulling gaan: een late-night talkshow vanuit Las Vegas, op televisie. Maar achter de schermen betekent dit weer de nodige spanningen ...

  Alle afleveringen zie je vanaf 29 juni op Netflix, via Proximus TV.


En er is nog veel meer ...

Want ook in juni laat Netflix nog veel meer op ons los. Naast de jeugdfilm Alex Strangelove en de romantische komedie Set it up, zijn we erg benieuwd naar de documentaire over de terreuraanslagen in Parijs van 13 november 2015. En ongetwijfeld zal Netflix ook met andere verrassingen op de proppen komen.


Heb je Tuttimus of Familus en ben je klaar om voor Netflix te gaan? Dan leggen we je graag hier uit hoe je Netflix kiest als jouw inbegrepen tv-bundel.

Of heb je onze all-in naar je goesting nog niet in huis? Kijk dan snel wat er zoal in Tuttimus zit.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën