Deze series en films zie je vanaf januari op Netflix

Gepubliceerd op 05/01/2018 in Showtime!

Deze series en films zie je vanaf januari op Netflix

De feestdagen zijn achter de rug en de kerstboom kan terug op zolder. Dat betekent hopelijk ook voor jou weer terug wat meer ruimte voor de nodige me-time. Wat mij betreft tijd om een paar nieuwe series en films te bekijken!

Ook deze maand trakteert Netflix ons daarom met een lading nieuwe afleveringen van zowel eigen Original Series als aangekochte topreeksen. En dat terwijl we tijdens de voorbije maand al de felgesmaakte reeksen Dark en The Crown plus de film Bright voorgeschoteld kregen.

Dit zijn alvast vijf titels uit mijn to-dolijstje voor deze maand:

Friends – 10 seizoenen

How you doin’? We beginnen de maand meteen met een knaller: de populairste sitcom ooit is eindelijk ook op Netflix beschikbaar! Akkoord, je kon het door wat met de taalinstellingen te spelen al bekijken zonder ondertiteling, maar vanaf nu zijn alle afleveringen van de reeks gewoon te zien met vertaling op je scherm. Herbeleef de nineties helemaal opnieuw met de capriolen van Ross, Joey, Rachel en co.

Alle afleveringen zie je vanaf 1 januari op Netflix.

Grace and Frankie – seizoen 4

Dat zeventigers een best wel spannend vrijgezellenleven kunnen hebben, bewijzen deze twee vrouwen. Hun ongewone vriendschap begon in seizoen 1, toen hun mannen besloten om zich te outen en samen van hun oude dag te gaan genieten. 

Na het aparte businessidee van vorig seizoen is er in de nieuwe afleveringen een nieuwe bron van spanning: Sheree, de nagelstyliste van Grace die alsmaar closer met haar wordt. Een rol die trouwens vertolkt wordt door Lisa Kudrow, die je nog kent als Phoebe in, jawel, Friends!

Alle afleveringen zie je vanaf 19 januari exclusief op Netflix.

The Polka King

Naast eigen series wil Netflix dit jaar ook meer Original Films op ons afvuren. En deze waargebeurde film met komiek Jack Black is daar een prima voorbeeld van. De Poolse Jan Lewan wil het absoluut maken in de Verenigde Staten. In de seventies bouwt hij een gigantisch muzikaal imperium op, dat hem wereldberoemd maakt. Maar dan komen zijn oplichtingspraktijken met beleggingen aan het licht ...

Deze film zie je vanaf 12 januari exclusief op Netflix.

Rotten

Naast een pak films en fictieseries vind je op Netflix ook de nodige documentaires die je wakker schudden. Zo is er deze zesdelige reeks, die dieper ingaat op wat we allemaal opeten. En die waarheid is serieus onthutsend. Naast het uitbuiten van boeren wordt er zodanig geknoeid met wat we naar binnen spelen, dat ons lichaam het om onduidelijke redenen begint af te stoten. Niemand in de industrie zou nog propere handen hebben ...

Alle afleveringen zie je vanaf 5 januari exclusief op Netflix.

En da’s nog niet alles ...

Want in januari laat Netflix nog heel wat meer op ons los. Zo is er het nieuwe seizoen van Homeland, Dynasty en The Blacklist. En sinds 1 januari staan ook de volledige eerste vier seizoenen van Weeds op Netflix te blinken. Trouwens, ook qua films zit het met A Futile and Stupid Gesture best wel goed.

Goesting gekregen in hele avonden series bingewatchen op Netflix? Dat is supersimpel, want het kan bij ons gewoon rechtstreeks op je Proximus TV-decoder!
En bovendien kan je Netflix kiezen als inbegrepen tv-bundel met onze all-in Tuttimus.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën