6 Netflix-nieuwigheden om naar uit te kijken in augustus

Gepubliceerd op 01/08/2018 in Showtime!

6 Netflix-nieuwigheden om naar uit te kijken in augustus

Een nieuwe maand, da’s weer een verse lading nieuwe series en films op Netflix. En ook de komende weken keren er weer een reeks vaste waarden terug. Ideaal om het verstand even op nul te zetten en te relaxen in de zetel, als het buiten veel te heet is om te socializen op een terrasje. Dit zijn alvast onze zes absolute aanraders:

 1. The Innocents (seizoen 1)

  Mix de filmklassieker Twilight met de sfeer bij 13 Reasons Why en voilà: je krijgt deze bovennatuurlijke reeks.

  Twee Britse tieners besluiten van huis weg te lopen, zodat ze samen kunnen zijn. Het is het begin van een spannende reis. Maar elk hebben ze bijzondere krachten, die hen net voor altijd uit elkaar dreigen te drijven ...

  Alle afleveringen zie je vanaf 24 augustus op Netflix, via Proximus TV.


 2. Disenchantment (seizoen 1)

  Iets anders op Netflix waar we erg naar uitkijken deze maand, is deze animatieserie van de maker van The Simpsons. Zie het als een mix met deze topreeks en die andere klepper, Game of Thrones.

  Veel is er voorlopig nog niet geweten over het verhaal zelf, maar Disenchantment draait rond de stevig drinkende prinses Bean, haar elfenvriend Elfo en haar persoonlijke demon Luci.

  Alle afleveringen zie je vanaf 17 augustus op Netflix, via Proximus TV.


 3. Better Call Saul (seizoen 4)

  Het vijfde seizoen is ondertussen al besteld, maar eerst laat Netflix de vierde reeks op ons los. En dat telkens een dag na de uitzending in Amerika.

  Onze favoriete advocaat probeert nog altijd een topper in z’n vak te worden. En ook nu komen er een pak louche figuren op het pad van Saul. Ondertussen zien we hoe hij omgaat met de ontknoping van de strijd met zijn broer Chuck, uit het vorige seizoen. En we zien meer en meer oude bekenden uit moederserie Breaking Bad opduiken ...

  Vanaf 7 augustus elke dinsdag een nieuwe aflevering op Netflix, via Proximus TV.


 4. Ozark (seizoen 2)

  De zomerhit van 2017 op Netflix is op de laatste dag van de grote vakantie terug met 10 nieuwe afleveringen.

  Een jaar na het eerste seizoen zit boekhouder Marty nog altijd met z’n gezin in het slaperige stadje Ozark. Hij probeert het verloren geld van een drugsorganisatie verder terug te verdienen. Marty wordt alsmaar closer met z’n jonge partner in crime, Ruth. Maar dan komt haar gewelddadige vader vrij uit de gevangenis. Dat resulteert alvast in een boel familieconflicten en minstens één dode ...

  Alle afleveringen zie je vanaf 31 augustus op Netflix, via Proximus TV.


 5. Ghoul (seizoen 1)

  Ook India levert deze maand zijn allereerste Netflix Original. Maar verwacht je niet aan een zoveelste Bollywood-musical, want deze driedelige reeks is pure huiveringwekkende horror.

  In een afgelegen militaire basis wordt de terrorist Ali Saeed binnengebracht voor verhoor. De man weet echter de rollen om te draaien en de meest beschamende geheimen van z’n ondervragers te onthullen. En als hij vervolgens kan ontsnappen en ergens in de basis ronddoolt, is het hek helemaal van de dam ...

  Alle afleveringen zie je vanaf 24 augustus op Netflix, via Proximus TV.


 6. To All The Boys I’ve Loved Before (film)

  Een zoete romantische film, gebaseerd op de succesvolle gelijknamige roman? Dat gaat er wel in op een relaxte zomeravond.

  De tiener Lara heeft zoals zowat elke leeftijdgenoot regelmatig een oogje op iemand. Maar omdat ze moeite heeft met het uiten van haar emoties, draait het keer op keer op niets uit. Om de crush-periode af te sluiten, schrijft ze daarom telkens een brief die ze nadien in een doosje bewaart. Maar op een dag blijken de vijf brieven te zijn verstuurd naar de jongens in kwestie ...

  Deze film zie je vanaf 17 augustus op Netflix, via Proximus TV.


Heb je Tuttimus of Familus en ben je klaar om voor Netflix te gaan? Dan leggen we je graag hier uit hoe je Netflix kiest als jouw inbegrepen tv-bundel.

Of heb je onze all-in naar je goesting nog niet in huis? Kijk dan snel wat er zoal in Tuttimus zit.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën