“Easy”, een zinderende Netflix Original-comedy

Gepubliceerd op 29/09/2016 in Showtime!

“Easy”, een zinderende Netflix Original-comedy

Wie beweert dat seks gemakkelijk is?

Netflix weet van aanpakken. Na de hits die de streamingdienst afgelopen zomer scoorde met “Stranger Things” , “The Get Down” ,  en het tweede seizoen van “Narcos ”, worden we nu in de watten gelegd met een comedy: ‘Easy’.

Deze keer gaat het over seks

Seks en ingewikkelde relaties, met of zonder behulp van moderne technologie en sociale netwerken. 

De serie volgt diverse inwoners van Chicago die op hun eigen, soms onhandige manier hun weg zoeken in de liefde. In elke aflevering duikt een koppel tussen de lakens en mag je meegenieten van de ups en downs van hun (intieme) relatie.

Eerlijke kijk op relaties

De serie komt overigens met grote namen en veelbelovend talent. Orlando Bloom is er één van! Easy is meer dan gewoon wat koppels die experimenteren met seks. De serie geeft een eerlijke, komische kijk op relaties en hoe we die aangaan in onze moderne maatschappij.

Het eerste seizoen van de Netlix Original-serie Easy bestaat uit acht afleveringen en is nu beschikbaar op Netflix .


Start Netflix op Proximus TV via het menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204!

En om helemaal los te kunnen gaan op Netflix, is er nu Tuttimus. Da’s de sterkste all-in van België. Ieder krijgt z’n eigen hoop aan mobiele data en maakt gratis en onbeperkt gebruik van zijn of haar favoriete app, samen met onbeperkt snel internet thuis en onbeperkt vast én mobiel bellen binnen het gezin. En als kers op de taart: gratis extraatjes voor digitale tv én 3 maanden Netflix cadeau!

Doe dus gewoon je goesting en stel hier jouw Tuttimus-Pack samen.

Dieter

Dieter, chief editor.

Blog topics