Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Ontdek nu de nieuwigheden in de MyProximus-app

Gepubliceerd op 20/12/2019 in Uit eerste hand

Ontdek nu de nieuwigheden in de MyProximus-app

Is de smartphone ook een onmisbaar stukje technologie in je leven geworden? Gelijk heb je! En al helemaal omdat er meer en meer apps beschikbaar zijn, voor werkelijk elk ding in je dagelijkse leven. Van een reis plannen of het openbaar vervoer nemen, tot een avondje uit regelen. En precies daarom hebben we de MyProximus-app eens stevig onder de loep genomen en opgefrist. Al gaat het eigenlijk heel wat verder dan een simpel nieuw jasje. Het is namelijk een eerste belangrijke stap, om gaandeweg jouw digitale compagnon voor elke dag te worden.

Heb je MyProximus nog niet op je smartphone staan? Download nu de app, voor Android of iOS.

Laten we samen eens door de vijf grote nieuwigheden in de MyProximus-app lopen:

1. Een warme look and feel

Bij een vernieuwing hoort natuurlijk ook het updaten van hoe alles er precies uitziet. Naast warmere kleuren gebruiken we waar mogelijk leuke, logische illustraties. Neem nu bijvoorbeeld bij het overzicht van jouw producten en bestelde opties, zoals Movies & Series.

Maar er is meer: de structuur van MyProximus is ook helemaal opnieuw ontworpen, zodat je nog makkelijker door de app navigeert. Het aantal klikmogelijkheden en opties is grondig herbekeken, zodat je zeker niets mist.


2. Een dashboard op jouw maat

Wanneer je de app opent, kom je in het nog handiger geworden dashboard terecht. In één oogopslag zie je daarbij hoeveel je deze maand al van je belangrijkste producten verbruikt hebt, zoals belminuten en mobiele data in je Mobilus- of Epic-abonnement.

Bovendien mis je dankzij jouw persoonlijke dashboard in MyProximus geen enkele cruciale informatie meer. Van de nieuwe factuur tot de status van een bestelling of een verrassingsgeschenk: jij bent meteen op de hoogte.


3. Eenvoudigere factuurpagina’s

Ook als het over je aanrekeningen gaat, hebben we MyProximus vanaf nu heel logisch en praktisch gemaakt. Om te beginnen heb je nu direct in de app toegang tot al je gegevens én de geschiedenis van je facturen. Deze laatste zijn trouwens ook in handig pdf-formaat te downloaden. Gedaan met die paperassen, dus!

Daarnaast is ook het betalen kinderspel in MyProximus, net zoals dat voordien al was. Je vindt er niet alleen betalingsmogelijkheden zoals Bancontact en Zoomit, maar het is ook mogelijk om via de app een domiciliëring te activeren.


4. Een gloednieuwe diensten-tab

Aan de rechterkant van je navigatiebalk vind je enkele handige diensten, waarmee je het gebruik van onze producten nog verder verbetert en vergemakkelijkt. Dit is momenteel slechts een eerste stap: in de komende maanden komen er nog andere mogelijkheden bij.

Laad bijvoorbeeld nu al via de MyProximus-app een prepaidkaart voor jezelf of iemand anders op. Vind een Proximus Shop in je buurt. Configureer je smartphone op de beste manier. En optimaliseer zelfs het wifi-netwerk bij je thuis.

Hou deze tab in de app trouwens ook de komende maanden goed in het oog. Er komen namelijk nog zaken bij, die je vast en zeker zullen interesseren.


5. Exclusieve voordelen en verrassingen

Omdat we jullie maar wat graag in de watten leggen als goede klant, is er Enjoy!: ons recent vernieuwde aanbod vol wedstrijden, om je passies ten volle te beleven. Via de MyProximus-app weet je op elk moment wat er zoal te winnen valt.

Geniet van uitzonderlijke kortingen die je nergens anders vindt, dankzij Enjoy! deals. Of maak kans op onvergetelijke ervaringen, dankzij Enjoy! experiences.

Heb je MyProximus nog niet op je smartphone staan? Download nu de app, voor Android of iOS . En ontdek zelf alle nieuwigheden!

Hoe de MyProximus-app downloaden

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: