Lezen en van alles op de hoogte blijven: we zien het jou al doen!

Gepubliceerd op 02/12/2019 in Uit eerste hand

Lezen en van alles op de hoogte blijven: we zien het jou al doen!

De eindejaarsperiode staat traditioneel in het teken van cadeautjes. En bij Proximus hebben we besloten om onze klanten eens goed te verwennen.

Vanaf december geniet je van een nieuwe extra: My ePress. Le Soir of HLN Digitaal is voortaan inbegrepen in de Proximus packs. Ontdek er hier meer over. En omdat alle goede dingen in tweevoud komen, hebben we nòg een leuk geschenk. Vanaf 1 januari 2020 verhoogt Proximus het mobiele datavolume voor al haar Mobilus klanten.

My e-Press geeft je toegang tot het hele online aanbod van HLN Digitaal of Le Soir. Voor jou geen artikels meer die verstopt zitten achter een betaalmuur en die je niet volledig kunt lezen. Je hoeft enkel je dagblad te kiezen om toegang te krijgen tot alle artikels op de website en app. Lezen, je informeren en van alles op de hoogte blijven… We zien het jou al doen!

En er is meer. Vanaf 1 januari 2020 verhoogt Proximus het mobiele datavolume voor iedereen met Mobilus, Tuttimus en Minimus. Nog meer lezen, kijken en surfen dus, altijd en overal.

Extra digitale media in de packs én een databoost voor jou als klant: Proximus doet er alles aan om jou nog meer te bieden.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën