Onze serie-tip van april? Da’s Turn: Washington’s Spies

door ErikShowtime! 24/03/2017

Onze serie-tip van april? Da’s Turn: Washington’s Spies

Comments

Een historische reeks. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Want zeg nu zelf: hoe zalig zijn die series wel niet? Ik kan alvast helemaal opgaan in de speciale kleding en decors. Zeker als de makers de moeite doen om zelfs aan de kleinste details te denken. 

Wel, “Turn: Washington’s Spies” is zo’n reeks. Ik ontdekte het een tijd terug op AMC. Het is eentje die ik je héél hard kan aanbevelen.

Het is 1778. Amerika zit volop in zijn onafhankelijkheidsstrijd met Groot-Brittannië. Abe Woodhull is een boer op Long Island, die samen met een groep jeugdvrienden The Culper Ring vormt. Deze groep spionnen gaat voluit voor de goede zaak en helpt George Washington en zijn leger naar de overwinning. Zo keren ze zich tegen hun eigen familie en de Britse Koning.

In dit derde seizoen krijgt een van de soldaten van het Continentale Leger de verleidelijke kans om geheim informant van de Britse vijand te worden. Hierdoor verandert het hele spionagewerk in een race tegen de klok. Wie wordt er als eerste ontmaskerd? Want in dat geval rest enkel nog de galg ...

Het derde seizoen van Turn: Washington’s Spies? Dat zie je vanaf 13 april, elke donderdag om 22 uur op AMC.

De eerste twee seizoenen gemist?

Geen probleem! In april zijn er op AMC twee marathon uitzendingen, waarmee je je schade gewoon kan inhalen. Tune in op volgende momenten:

  • Seizoen 1: zaterdag 1 april vanaf 19 uur.
  • Seizoen 2: zaterdag 8 april vanaf 19 uur.

Goesting gekregen in Turn: Washington’s Spies en andere Amerikaanse topseries? Samen met AMC zitten zenders zoals FOX, BBC First en SundanceTV gewoon in onze Entertainment Channels. En het beste van al: je kan dit nu kiezen als inbegrepen tv-bundel bij je Tuttimus!

Meer nieuws over:

  • Proximus TV
  • op aanvraag

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact