×
×

Minimus, wat is dat eigenlijk?

Gepubliceerd op 13/11/2017 in Uit eerste hand

Minimus, wat is dat eigenlijk?

Voor sommige dingen wil je niet te veel poespas. Gewoon alles wat je echt nodig hebt, zowel in je stulpje als on the road. Maar wel zonder aan kwaliteit te moeten inboeten, als het even kan.

En gelijk heb je! Daarom komen we nu met Minimus. Ideaal bijvoorbeeld voor wie uitcheckt bij Hotel Mama. Of gewoon voor iedereen die op zoek is naar een complete bundel, voor een scherpe prijs.

Dit zit er allemaal in jouw Minimus:

Thuis én onderweg surfen

Da’s om te beginnen à volonté surfen in je stulpje. Daarbovenop krijg je ook nog eens onbeperkt surfvolume van ons, voor de favoriete app op je smartphone: WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en Pokémon GO. En om het compleet te maken, kies je je eigen hoop mobiel surfvolume volgens je goesting: 1,5 GB, 5 GB of 10 GB.

Dat surfen doe je met Minimus trouwens net zo supersnel als al onze andere klanten. Zonder haperingen en overal!

Proximus TV op AL je schermen

Met ook voor jou 80 tv-zenders uit binnen- en buitenland plus een zalig grote catalogus vol films en series op aanvraag. Daarbij kan je met Minimus ook 36 uur lang programma’s terugkijken. Ideaal als je schoonmoeder onverwacht de pret kwam verstoren, bijvoorbeeld.

En met onze app heb je al dit lekkers waar je ook zit bij de hand. Yep, ook op je smartphone, tablet of pc dus!

Plus bellen zonder tellen, met je gsm

Ideaal voor winteravonden gezellig babbelen met vrienden of de grootmoeder. Guilty! In je Minimus kan je kiezen tussen 120 belminuten per maand, of gewoon onbeperkt babbelen. En dat altijd in combinatie met à volonté sms’en. Waarvoor ga jij?

Goesting gekregen in Minimus? All right, want als je voor eind januari beslist om ervoor te gaan, betaal je bij een nieuw internetabonnement in Minimus vier maanden lang geen € 74,99, maar slechts € 49,99 per maand. En de installatie is ook nog eens helemaal gratis. Ideaal om eens van te proeven, toch?

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: