×
×

Bekijk de beste Marvelfilms, nu op Proximus TV

Gepubliceerd op 04/07/2017 in Showtime!

Bekijk de beste Marvelfilms, nu op Proximus TV

Ideaal voor wie superfan is van superhelden!

Of voor wie het genre eindelijk eens wil gaan ontdekken. Want laat ons eerlijk zijn: de figuren uit de Marvelwereld zijn de crème de la crème op dat gebied. De heerlijke special effects brengen de oude stripfiguren helemaal terug tot leven. En ondanks de speciale krachten zijn de films heel herkenbaar en hedendaags.

Geloof me dus gerust: met films als Wolverine, Captain America en Spiderman ben je zeker van uren vol superkrachtgeweld. En het zit allemaal gewoon in onze op-aanvraag-catalogus. Dit zijn alvast mijn drie favorieten:

Iron Man

Terecht de meest populaire superheld van Marvel. Want onder het pak zit de betweterige Tony Stark. In het dagelijkse leven is hij multimiljardair, maar vooral een briljante uitvinder. Dit in combinatie met zijn ladykillerhouding en zin voor avontuur, zorgt voor een unieke superheldenstijl. Samen met zijn je-m’en-foutisme, natuurlijk.

Deze eerste Iron Man-film brengt ons terug naar hoe het allemaal begon. Tony Stark wordt ontvoerd en gedwongen om een verschrikkelijk wapen te bouwen, dat de beschaving kan uitroeien. In plaats daarvan maakt hij een hypermodern ijzeren harnas, waarmee hij tegelijk weet te ontsnappen. Als hij terugkeert in de Verenigde Staten ontdekt hij een complot dat de stabiliteit van de wereld in gevaar brengt. Onder zijn alias Iron Man probeert hij de ondergang te voorkomen ...

De volledige trilogie van Iron Man is nu te bekijken via onze op-aanvraag-catalogus.

Logan

Begin dit jaar nog op het grote scherm en nu al bij ons, deze nieuwste Marveltelg. Na 17 jaar en negen films rond het Wolverine-personage betekent dit tegelijk ook de eindhalte voor Hugh Jackman als vertolker van deze rol. Door zijn donkere kanten en aangrijpende momenten vind ik de film ab-so-luut de moeite om zien.

We zijn in 2029. De X-men zijn ontbonden en de mutantenbevolking is een schim van wat het was. Net zoals het helingsvermogen van Logan zelf. Hij ontfermt zich nu over de zieke Professor X, samen met de mutant Caliban. Het plan is om in een schuilplaats op de grens met Mexico te blijven, tot het einde van hun dagen. Maar als een jonge mutante hun pad kruist terwijl ze op de loop is voor een gevaarlijke organisatie, voelt hij zich verplicht om boven water te komen en haar te helpen...

Het nagelnieuwe Logan is nu al te bekijken via onze op-aanvraag-catalogus.

Captain America: The First Avenger

Een heerlijk realistisch scenario heeft deze Marveltelg. Inclusief super acteerwerk, boeiende personages én de nodige special effects, zonder erover te gaan. We like!

Steve Rogers is een dappere en zachtaardige, maar zwakke kandidaat-soldaat die in eerste instantie zelfs wordt afgewezen. Omdat hij koste wat het kost zijn land wil dienen, besluit hij daarop mee te werken aan een wetenschappelijk leger-experiment. Zo verandert hij in de nieuwste supersoldaat Captain America. Hij trekt mee ten strijde in WOII, tegen de organisatie Hydra en hun leider Red Skull ...

Captain America: The First Avenger is nu te bekijken via onze op-aanvraag-catalogus.

En kan je maar niet genoeg krijgen van het bingewatchen van films en series? Dan is de Movies & Series Pass zeker spek voor jouw bek. Da’s namelijk à volonté kiezen uit de gevarieerde catalogus!

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact