Nieuwe afleveringen van Soy Luna: ideaal voor je kids!

Gepubliceerd op 06/09/2017 in Showtime!

Nieuwe afleveringen van Soy Luna: ideaal voor je kids!

De serie rond het 16-jarige Mexicaanse meisje is terug, met liefst 80 nieuwe afleveringen.

In het eerste seizoen verhuisde Luna naar de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De carrièreswitch van haar adoptie-ouders gooide zo haar leven serieus overhoop. Maar ze lijkt nu haar draai te hebben gevonden.

Zeker omdat ze in haar nieuwe omgeving een zalige skatebaan ontdekte, de Jam & Roller. Daar kan Luna zich ten volle uitleven in haar twee passies: rolschaatsen en dansen. Ze maakte er ook een pak nieuwe vrienden. En ja, ze werd zelfs verliefd.

Maar daar houdt het verhaal niet op. Dit zijn alvast vier dingen die we kunnen verwachten in het tweede seizoen. En waardoor je kroost er vast gek op zal zijn:

 1. Een pak nieuwe songs

  En laat dat nu net dé topreden zijn waarom het eerste seizoen zo’n succes was: vrolijke muziek, gecombineerd met freestyle rolschaatsen en dansen.

 2. De zoektocht van Luna ...

  Na het vinden van de halsketting waar ze altijd zo bizar over droomde, is het meisje vastbesloten: ze wil meer te weten komen over haar afkomst. Wie zijn haar echte ouders en wat gebeurde met hen?

 3. ... en haar gevoelens voor Matteo

  In het eerste seizoen groeide Luna alsmaar meer toe naar de lichtjes arrogante jongen met blanke pit. Matteo keerde echter in de laatste aflevering van seizoen 1 met z’n vader terug naar thuisland Italië. Komt hij nog terug?

 4. De spanningen met Ámbar

  Dit superpopulaire meisje met een slecht karakter kan namelijk niet verdragen dat iedereen houdt van de lieve Luna. Daarom smeedt Ámbar een sluw plan om haar populariteit te doen kelderen. Zal dit lukken?

 5. En heel wat veranderingen in aantocht

  Ámbar, Matteo en co studeren dit jaar namelijk af aan de middelbare school. Dat betekent dus ook dat ze voor heel wat levenskeuzes staan. Welke volgende stappen zullen ze zetten?

  De nieuwe afleveringen van Soy Luna zie je vanaf nu op Disney Channel Vlaanderen, elke schooldag om 18u45. Check kanaal 133, in het basisaanbod van Proximus TV in onze all-in Tuttimus.

  En heb je goesting om je kids nog wat extra te verwennen, als ze niet buiten kunnen ravotten? Dan hebben we met All Kids nog een reeks andere zalige kinderzenders, Wanagogo én Disney on demand voor jullie klaarstaan.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën