De Wilde Avonturen van Blinky Bill, nu op Studio 100 TV!

Gepubliceerd op 21/06/2018 in Showtime!

De Wilde Avonturen van Blinky Bill, nu op Studio 100 TV!

Zijn je kapoenen helemaal zot van dieren? Dan moet je hen deze avontuurlijke koala en z’n vriendjes laten leren kennen. Misschien ken je deze oorspronkelijk Australische animatiereeks zelf nog, van tijdens je eigen kindertijd in de nineties. Wel, Studio 100 heeft het in een nieuw, modern jasje gestoken.

Voor wie Blinky Bill nog niet kent: hij zit boordenvol energie. Daarbij is geen enkel probleem voor hem te moeilijk en gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Blinky komt altijd met goeie raad, wat ook voor grappige situaties zorgt. Wees maar zeker: zonder deze kleine koala zou het dorpje Green Patch maar een saaie boel zijn. Voor Blinky Bill groeien de allerkleinste obstakels uit grote, leuke avonturen.

Beleef samen met je bengels de Wilde Avonturen van Blinky Bill, van maandag tot vrijdag om 17 uur op Studio 100 TV. En alle afleveringen zijn nu al te bekijken via de Studio 100 GO Pass.

Zing ook samen met James, Joyce en Marie mee met de coole videoclip van Blinky Bill:


Studio 100 TV zie je exclusief bij ons op kanaal 9, in het basisaanbod van je Proximus TV.

En ga je voor Tuttimus, dan krijg je ook nog eens All Kids als inbegrepen tv-bundel. Inclusief de Studio 100 GO Pass vol speel-, kijk en leesplezier voor op de laptop, smartphone of tablet.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën