×
×

Zelf beslissen wanneer je berichtje wordt gelezen? Da’s Jack!

Gepubliceerd op 23/09/2016 in Gouden tips van…

Zelf beslissen wanneer je berichtje wordt gelezen? Da’s Jack!

Laat je boodschap opvallen in de massa.

Tegenwoordig gaat alles zo snel, niet? Wees gerust: ik ben (nog) geen oude knorrepot die tegen jullie eens wil vertellen over hoe goed het vroeger allemaal was. Maar toch: ik heb vaak de indruk dat de berichtjes die ik via de Facebook Messengers en WhatsApps van deze wereld stuur, maar snel snel gelezen worden. Als ze al worden bekeken.

Dus ging ik op zoek naar een leuke manier om berichten te sturen die écht opvallen. Et voilà, daar was Jack. Dankzij deze app beslis je nu zelf vanaf wanneer je tekst, beeld, audiobericht of videoclip kan worden bekeken. Dat kan binnen een uurtje, een dag of zelfs een jaar zijn. De ontvanger krijgt wel meteen een melding dat hij of zij een nieuw berichtje of ‘Jack’ heeft. Maar het enige wat te zien is, is een teasend zinnetje. Heeft deze persoon de app nog niet? Dan ontvangt hij of zij een sms met een uitnodiging om de app te downloaden. 

En dan kan het wachten beginnen. 

Weet je wat ik heb ontdekt? Dat dat noodgedwongen zitten wachten tot het moment waarop je dat berichtje kan lezen ook een deel van de fun is. Volgens mij omdat het iets is wat we niet meer gewend zijn, in deze tijden van vluchtige ervaringen.

Maak momenten extra speciaal

Misschien vraag je je nu af wanneer je Jack kan gebruiken. Ah, altijd natuurlijk. Al moet ik wel zeggen: ik vond het vooral plezant op specialere momenten. Denk maar aan een verjaardag, een feest, Valentijnsdag, het einde van een examenperiode of het begin van een vakantie. Of wat denk je van een legendarisch filmpje van een vrijgezellenweekend, dat pas geopend mag worden op het huwelijksfeest? Kortom: allemaal zaken die heel belangrijk voor je zijn. Met deze app viel me vooral op dat mijn familie en vrienden benieuwd waren naar mijn berichtjes, ze hadden gezien én nog precies wisten wat het was. Mission accomplished!

En nu even tussen ons gezegd: het is ook gewoon handig als je, net zoals ik, wat vergeetachtig bent. Vroeger vergat ik bijvoorbeeld al eens verjaardagswensen te sturen. Nu plan ik die gewoon op voorhand in.

Allright! Maar waar vind ik de app?

Helemaal klaar om je vrienden met Jacks te bestoken? Dan kan je de app eenvoudig downloaden. Deze is zowel beschikbaar voor Android als voor iOS. Daarnaast kan je je inschrijven op de website van Jack zelf

Ik zou zeggen: wees creatief en leef je helemaal uit!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: