De speciale iPhone 7 (RED)? Die scoor je bij ons!

Gepubliceerd op 30/03/2017 in Bits & Bytes

De speciale iPhone 7 (RED)? Die scoor je bij ons!

Naast de gekende kleuren starten we deze week met de verkoop van de nieuwe rode iPhone 7.

En het moet gezegd: het is een prachtige versie van Apple’s vlaggenschip geworden. Maar er is veel meer bijzonder aan deze editie, dan het speciale kleurtje alleen.

Steun het goede doel

Misschien herinner je je de speciale rode iPod uit 2007 nog, waarmee Apple voor het eerst (Product) RED steunde. Dit goede doel werd op poten gezet door de zanger Bono himself, in de strijd tegen aids in Afrika. Doorheen de jaren werd al meer dan 130 miljoen Dollar opgehaald, dat gebruikt werd voor talloze projecten in onder andere Ghana, Kenia, Rwanda en Tanzania. 

Tien jaar later is het tijd om dit te vieren, met een speciale versie van de nieuwste iPhone. De allereerste rode smartphone van Apple trouwens!

Met de bijzondere iPhone 7 RED geef je het Wereldfonds een financieel duwtje in de rug, in hun verdere strijd tegen aids en hiv in de derde wereld. Zo komen we samen een stap dichter bij een generatie zonder deze nare ziektes.

Klaar om je goede daad te doen? Ga dan voluit voor de iPhone 7 128 GB RED of de iPhone 7 256 GB RED. Ze staan nu al voor je te blinken in onze webshop.

Wil je een groter scherm en dubbele camera? Dan is er ook de iPhone 7 Plus 128 GB en iPhone 7 Plus 256 GB in deze speciale rode kleur. Voor ieder z’n goesting dus qua grootte en geheugen!

Ik raad je wel aan niet te lang te twijfelen, want de iPhone 7 RED is slechts tijdelijk beschikbaar.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics