×
×

Win de gloednieuwe iPhone 7!

Gepubliceerd op 13/09/2016 in Tournée générale

Win de gloednieuwe iPhone 7!

Het belangrijkste evenement van deze high-tech zomer vond begin september plaats in San Francisco. Tim Cook toverde er de nieuwe iPhone uit zijn hoed: de iPhone 7!

Koptelefoonaansluiting

Wat meteen opvalt aan deze nieuwe smartphone, die qua design sterk lijkt op zijn voorganger de iPhone 6, is het ontbreken van de 3,5 mm aansluiting voor een koptelefoon. Die werd vervangen door een verbinding met een bliksempoort. 

De toestellen hebben dus maar één aansluiting meer: de lightning-poort die wordt gebruikt om de telefoons op te laden en ze aan te sluiten op randapparatuur. Muziek beluisteren moet voortaan met Lightning-oordopjes of een draadloze Bluetooth-headset. 

Apple levert bij elke gsm nieuwe compatibele oortjes. Ook een verloopstekkertje om een traditionele hoofdtelefoon aan te sluiten wordt gratis bijgevoegd. Als reden voor het schrappen van de traditionele aansluiting geeft het bedrijf plaatsbesparing aan en 'moed'. De toekomst zal uitwijzen of Apple de juiste beslissing genomen heeft. 

Camera 

De nieuwe iPhone 7 is zonder meer een krachtig fototoestel. De camera's op voor- en achterzijde werden flink verbeterd.  

De iPhone 7 blijft trouw aan een architectuur met een enkele lens van 28mm terwijl zijn grote broer, de iPhone 7 Plus, er een tweede lens van 56mm bij kreeg waarmee je gemakkelijk en scherper kunt zoomen. De camera’s beschikken over automatische beeldstabilisatie en de nieuwe flitser zorgt voor 50% meer lichtopbrengst.

Homeknop

De nieuwe homeknop kun je niet meer indrukken, maar geeft feedback via trillingen en is dus drukgevoelig.Dit is vergelijkbaar met Force Touch op MacBooks. 

De iPhone 7 is bovendien IP67-gecertificeerd, wat inhoudt dat het toestel stof- en waterbestendig (maximale diepte van 1 meter en een maximum van 30 minuten) is.

En ook dit nog…

Het geluid wordt verzorgd door krachtige stereospeakers aan de boven- en onderkant van de telefoon, het scherm is 25% lichter dan bij zijn voorganger, er is een nieuwe FaceTime camera en er is keuze tussen twee nieuwe kleuren: zwart en Jet zwart (glossy). 

Alles wordt aangestuurd door een nieuwe A10-chip waarbij de prestaties 30% hoger zijn dan bij de chip in de iPhone 6s.

Wedstrijd

Je bent er zeker van, deze iPhone 7 is jouw nieuwe smartphone?

Ongeduldig? 

Reserveer nu al je iPhone 7 voor € 99 met het abonnement Smart+Phone 45!

Dieter

Dieter, chief editor Skynet Proximus.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact