Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Hazard, Mertens en Nainggolan op Proximus TV!

Gepubliceerd op 24/07/2015 in Showtime!

Hazard, Mertens en Nainggolan op Proximus TV!

De voetbalfans kunnen in de wolken zijn: Proximus heeft een overeenkomst gesloten met Eleven Sports Network om zijn bestaande aanbod van internationaal voetbal uit te breiden.

Proximus, dat al houder is van de uitzendrechten van de Jupiler Pro League, de Proximus League (tweede klasse in België), de UEFA Champions League en de Portugese Liga, heeft zopas een overeenkomst gesloten met Eleven Sports Network, waardoor het twee nieuwe sportzenders in het aanbod van 11+ kan opnemen die de klok rond uitzenden.

Alle 11+ of All Foot abonnees van Proximus TV kunnen zo vanaf 2 augustus het beste van de Franse, Italiaanse, Braziliaanse en Schotse kampioenschappen en de prestigieuze Engelse FA Cup op de zender 'Eleven' van de ESN-groep bekijken.
Dat wil zeggen dat je vanaf nu ook de prestaties van Rode Duivels Dries Mertens (Napoli), Radja Nainggolan (AS Roma) en Michy Batshuayi (Olympique Marseille) op de voet kan volgen. Volgt Juventus zichzelf op als kampioen? En wie doet PSG wat in de Ligue 1? Je ziet het live op Proximus TV!

Vanaf 22 augustus zal ook de zender 'Eleven Sports' in de optie 11+ worden opgenomen; die toont onder meer de ATP 250-tennistoernooien en het internationale basket. De ideale manier om de prestaties van onze Belgische tennistopper David Goffin te volgen in het mannencircuit!

Dieter

Dieter, chief editor.

Andere artikels van Dieter

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: