Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Met je slimme tv-menu is het voortaan makkelijk kiezen

Gepubliceerd op 01/03/2018 in Uit eerste hand

Met je slimme tv-menu is het voortaan makkelijk kiezen

De tijd dat je jezelf de vraag moest stellen of er wel iets te beleven viel op tv, die ligt gelukkig ver achter ons. Want met 80 tv-zenders en TV Replay is er voor ieder wat wils. Maar tegelijk merkten we dat het voor jullie moeilijker werd om door het gigantische bos de bomen nog te zien.

Maar da’s nu voorbij! Want we steken het menu van Proximus TV in een compleet nieuw jasje, helemaal op jouw maat. Daarbij vind je een pak aanbevelingen, op basis van wat jij graag ziet. Druk gewoon op de ‘menu’-knop van je afstandsbediening. En Sesam opent zich.

Aan de hand van je kijkgedrag schotelen we je de nodige aanraders voor. Deze komen uit de tv-gids met tv-zenders en eventuele tv-opties (als deze bij jou geactiveerd zijn). Scrol erdoor en je ontdekt vast en zeker nieuwe dingen naar je goesting:

  1. Nu op tv. Hier zie je live wat er te zien is op de laatst bekeken zender. Rechts daarvan zie je voor jou aanbevolen programma’s, die op dat moment ook uitgezonden worden.
  2. Verder kijken. Hier verzamelen we alle programma’s die je al voor een deel hebt bekeken. Handig om terug de draad op te pikken.
  3. Iets voor jou? Op basis van je kijkgedrag geven we een reeks suggesties die zeker en vast spek voor jouw bek zijn.
  4. Binnenkort op tv. Zaken die specifiek voor jou iets om naar uit te kijken zijn en voor de eerste keer beschikbaar zullen zijn binnen 1 uur à 7 dagen.

Om jullie te allen tijde een zo goed mogelijke tv-ervaring te bieden, kunnen de menu-categorieën nog veranderen.

En da’s nog niet alles!

Want heb je de deze keer echt wel goesting in iets sportief? En wil je de andere keer iets nieuws zoeken voor de kids? Wel, dan kan je via vier extra rubrieken ook nog eens specifieke aanbevelingen bekijken.

Daarbij heb je de keuze uit ‘films & series’, ‘sport’, ‘muziek’ en ‘kinderen’. De opbouw van die pagina’s, die is helemaal hetzelfde als bij de homepagina. Supergemakkelijk, toch? 

En bovenaan het menu-scherm vind je ook nog eens handige knoppen, die je direct bij de tv-gids, bibliotheek en shop brengen. Of waar je snel iets kan zoeken of instellingen aanpast. Tv-kijken, da’s eenvoudiger dan ooit tevoren.

Wat moet je voor deze update doen?

Helemaal niks: wij regelen het voor jou. Je krijgt van ons een sms’je voor de upgrade. Belangrijk is dan om je decoder aan te laten staan, zodat deze ’s nachts de aanpassing automatisch kan doen. Je krijgt trouwens ook nog een e-mailtje.

De update van het tv-menu zal geleidelijk aan uitgevoerd worden bij alle klanten met een van deze decoders, gedurende de komende maanden:

Benieuwd wat je nog allemaal met je Proximus TV kan doen? Ontdek hier hoe je maximum haalt uit je digitale tv.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: