×
×

7 tips voor meer followers en likes op Instagram

Gepubliceerd op 27/03/2017 in Gouden tips van…

7 tips voor meer followers en likes op Instagram

Zo lukt het je vast en zeker!

Ben jij superhard bezig met foto’s posten op Instagram? Maar lukt het je maar niet om een massa volgers en likes te scoren? Geen paniek, ik help je.

Waarschijnlijk zijn je trouwste fans je beste vrienden en je familieleden. Zeg nu zelf: hoe zalig zou het zijn om je foto’s en verhalen met een véél groter publiek te delen? Met deze 7 tips gaat het je gegarandeerd lukken:

 1. Kies waarover je account gaat

  De meest succesvolle Instagrammers hebben het eigenlijk maar over een enkel onderwerp. Sommige mensen posten alleen over kleding of eten en drinken, anderen hebben het uitsluitend over sport.

  Logisch eigenlijk, deze tip. Zo weten je volgers immers waar ze zich aan kunnen verwachten, zonder voor hen irrelevante posts te moeten doorspartelen.

 2. Post op het juiste moment

  Dat wil zeggen: regelmatig, maar niet té vaak. Volgers krijg je dus niet als je amper moeite doet om iets te posten. Aan de andere kant zullen ze het op een lopen zetten als je hun tijdlijn volspamt.

  Denk hierbij ook na over wanneer je zaken gaat posten. Wanneer is je doelgroep eigenlijk het vaakst op Instagram te vinden?

 3. Maak prachtige foto’s

  Binnenkoppertje, deze. Maar het gaat verder dan dat. Zorg ervoor dat je kiekjes uniek zijn en emotie opwekken. Natuurlijk daglicht is daarbij altijd een winner. En toon je gezicht, want die menselijke kant zal het aantal volgers de hoogte injagen.

 4. En gebruik de juiste filters

  Maar eigenlijk, tussen ons gezegd: gebruik gewoon geen filter! Vind je dat het toch moet, ga dan eerder voor de filters Willow, Valencia en Sierra. De andere filters zijn eerder nefast voor het aantal likes en volgers.

 5. Kies de beste tags uit

  Dit doe je door te kijken naar welke tags het meest gebruikt worden, maar natuurlijk ook welke perfect bij jouw post passen. Tags For Likes is trouwens een tool die je daarbij goed van pas komt.

  Bij dit alles geldt trouwens ook: more is better. Je kan gerust voor het maximum van 30 #hashtags gaan. 

 6. Synchroniseer met andere sociale media

  Door op meerdere paarden in te zetten, maximaliseer je je publiek en krijg je er misschien ook wel nieuwe volgers bij.

 7. Laat je zien op bekende accounts

  Stuur likes en geef commentaar op zoveel mogelijk foto’s. Ga daarbij voor de zogenaamde influencers in Instagramland. Met wat geluk zullen wij je terug beginnen te volgen en ook jouw foto’s liken.

Wil je à volonté foto’s en verhalen sharen op Instagram? Ga dan voor Tuttimus, onze sterkste all-in. Zo heb je onbeperkte mobiele data voor Instagram of jouw andere favoriete app, samen met een riante databundel en de beste digitale tv en internet bij je thuis.

Of heb je alleen maar een mobiel abonnement nodig? Dan is Mobilus spek voor jouw bek. Want ook daarin zit onbeperkte mobiele data voor Instagram of een andere favoriete app.

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: