×
×

Maak de coolste Instagram-foto’s, met deze 3 apps

door ErikGouden tips van…06/12/2017

Maak de coolste Instagram-foto’s, met deze 3 apps
Want foto’s zijn er om bewerkt te worden, toch?

Je kan niet wachten om op reis te gaan? Geen zorgen: jij zorgt dit jaar weer voor een overload aan vakantiefoto’s. Maar niet zomaar foto’s hé! Je kan ze natuurlijk gewoon bewerken via Instagram. Maar waarom jezelf beperken tot de filters Juno, Lark en Clarendon? Waarom eens geen extra app gebruiken om het allerbeste uit je foto’s te halen? VSCO Cam, Snapseed en Woodcamera zijn maar enkele van de beste filterapps die je absoluut niet wil missen. Want jawel: foto’s zijn er om bewerkt te worden.

 1. VSCO Cam: flets is het nieuwe hip

  Een oh zo populaire app: de vale, hippe ideeën van VSCO Cam. Of je nu een prachtig uitzicht voor je hebt of gewoon een cappuccino, met deze app tover je hoe dan ook een artistieke laag over je foto’s. Vergeet ook zeker niet de hashtag #VSCO te gebruiken, een veelgebruikte zoekterm op Instagram!  

  Gratis. Voor iOS en Android.

 2. Camera Noir: op z’n zwart-wit

  Voor wie van zwart-wit foto’s houdt, is Camera Noir een simpele en leuke app. Met één druk op de knop zorg je voor monochrome foto’s of maak je kleurenfoto’s zwart-wit. Met foto’s zonder kleur ga je terug in de tijd, maar er is niets zo tijdloos als een zwart-witbeeld. 

  € 0,99. Voor iOS.

 3. Snapseed: photoshop voor dummies

  Met deze app kan je voornamelijk foto’s bewerken: vlekjes wegdoen, kleuren veranderen en het contrast versterken of verzachten. Met Snapseed kan je onder andere ook de kleuren verzadigen en zo worden (of lijken) jouw foto’s een pak professioneler. 

  Gratis. Voor iOS en Android.

En om helemaal los te kunnen gaan, is er Tuttimus, de sterkste all-in van België. Ieder krijgt z’n eigen hoop aan mobiele data en maakt gratis en onbeperkt gebruik van zijn of haar favoriete app, samen met onbeperkt snel internet thuis en onbeperkt vast én mobiel bellen binnen het gezin. En als kers op de taart: gratis extraatjes voor digitale tv. Doe dus gewoon je goesting en ontdek hier Tuttimus.

Of heb je genoeg aan een abonnement voor je smartphone? Dan is Mobilus écht de max. Da’s genieten van een eigen grote hoop mobiele data, plus onbeperkt jouw favoriete app gebruiken. En dat allemaal via hét meest ongeduldige netwerk. Check it out!

Meer nieuws over:

 • smartphone
 • tips
 • high-tech

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

 • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
  Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

 • Chat met ons via deze site

  Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact