De iPhone SE, nu met dubbel zoveel opslagcapaciteit

door ErikBits & Bytes20/04/2017

De iPhone SE, nu met dubbel zoveel opslagcapaciteit

Comments

En dat voor een extra scherpe prijs!

Bij Apple snappen ze helemaal dat we meer geheugen vragen voor onze smartphones. Want zeg nu zelf: vandaag de dag neem je toch superveel foto’s en video’s met je gsm én heb je ook nog eens lekker veel apps en muziek op de harde schijf staan.

Daarom laat de fabrikant uit het zonnige Californië de 16 GB-versie definitief achter zich. De nieuwe instapversie heeft nu 32 GB aan intern geheugen onder de motorkap. En als je dat niet genoeg vindt, heb je nu ook de mogelijkheid om voor een 128 GB-versie te gaan.

Klein maar straf

En da’s goed nieuws, want ik vond die iPhone SE altijd al wel een handig ding. Niet zo groot als heel wat van die andere smartphones en dus makkelijk te bedienen met één hand. En nu zijn ze er dus ook met net zoveel intern geheugen als de letterlijke big boys.

Qua andere specificaties moet je je trouwens ook nog altijd geen zorgen maken. Die blijven gewoon even top. De meeste zaken komen rechtstreeks uit de iPhone 6s, die vandaag nog altijd een van de beste toestellen op de markt is. Zo zijn de camera achteraan en de processor krak hetzelfde.

En wat nog beter is: bij ons kun je nu tijdelijk de iPhone SE 32 GB aan een extra scherpe prijs scoren! Je hebt hem vandaag voor maar  € 399  euro, in plaats van de normale € 489.

Meer nieuws over:

  • smartphone
  • high-tech

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact