Dit zijn ze: onze tips voor een leuk kerstcadeau

Gepubliceerd op 07/11/2017 in Bits & Bytes

Dit zijn ze: onze tips voor een leuk kerstcadeau

Oké, misschien ben ik er dit jaar wat vroeg bij. Maar zeg nu zelf: hoe vaak heb je last minute nog snel iets online besteld, waarvan je achteraf toch wel dacht dat het écht niet bij die persoon paste?

Daarom pak ik het dit jaar anders aan: op tijd en rustig uitkiezen, die handel! En daarom geef ik ook jou graag wat cadeautips. Zo tik je tenminste iets op de kop dat die special one lang zal bijblijven.

Voor de broer die nooit genoeg krijgt van muziek

Waarom ga je niet voor twee concerttickets voor jullie samen? Zorg ervoor dat hij z’n favoriete band of artiest van heel dichtbij kan zien, of kan meebouncen met een zalige live-act. En omdat je een duoticket kocht, hebben jullie ineens wat quality time.

En kan hij écht geen dag zonder beats? Dan is een goeie bluetooth speaker een prima plan. De Fresh’ n Rebel Rockbox Cube is daarbij een echte aanrader: klein maar krachtig, voor een hele scherpe prijs. Goed voor 8 uur non-stop luisterplezier!

Voor de zus, die verslaafd is aan haar smartphone

Eén ongelukkige val van het hebbeding kan meteen het einde van het scherm betekenen. Daarom is een Clear-Coat een praktisch geschenk voor een smartphone addict. Want daarmee is de volledige gsm beschermd tegen barsten, deuken én krassen. Gewoon met een extra laagje rondom het toestel, dus zonder hoesjes of covers.

En zit haar smartphone regelmatig al in de loop van de namiddag zonder juice? Dan is een powerbank dé handige cadeautip. Daarmee kan ze snel bijtanken en verder stories of snaps posten.

Voor de nonkel, die superveel op reis is

Neemt hij constant foto’s van zichzelf, op de zotste plaatsen ter wereld? Dan is een selfiestick een zalig geschenk. Bovendien heeft deze een geïntegreerde knop voor het nemen van foto’s. Eens zo handig om geslaagde selfies te nemen!

Of waarom doe je geen nachtje in een ijshotel cadeau? Zeker voor fans van Scandinavië is dit de max! Aperitieven met een cocktail in een glas van ijs en nadien slapen omringd door imposante ijssculpturen, wie wil dat nu niet?

Voor la mama, die in de winter graag cocoont

Geef ze maar eens ongelijk: knus voor de tv hangen is deze periode eens zo plezant. En met een abonnement op Netflix kan het dan helemaal niet meer stuk. Er zitten namelijk een pak bekroonde exclusieve series in het aanbod, zoals The Crown en Stranger Things. En het werkt allemaal supersimpel, direct vanop de Proximus TV-decoder.

Een lekker grote tv is daarbij natuurlijk helemaal de max. Zeker als het beeld ervan afspat in ultra-hd. Een toestel dat we je daarbij zeker kunnen aanraden, is de LG UJ630. Die heeft namelijk ook nog eens virtuele surround sound via zeven kanalen aan boord.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Reageer

{{ totalResults ? (((totalResults == 0) || (totalResults == 1)) ? "reactie" : "reacties") : ("reactie") }}


Avatar