×
×

Ook in oktober zit er een kadofilm bij je Tuttimus

Gepubliceerd op 06/10/2017 in Showtime!

Ook in oktober zit er een kadofilm bij je Tuttimus

En ook deze maand is er weer voor ieder wat wils. Ben je eerder fan van sciencefiction? Ga je liever voor wat actie, die van je scherm spat? Of kijk je liefst van al iets leuk met de kids? En je kan er elke maand eentje uit onze speciale catalogus kiezen, want het is helemaal inbegrepen bij de all-in naar jouw goesting.

Onderaan dit artikel leggen we je trouwens uit hoe je dat kiezen precies doet.

Dus: Leg je maar eens languit in de zetel en neem er een bak chips bij. Dit zijn alvast onze drie absolute topfavorieten:

Ghost in the Shell

Zin in sciencefiction met een flinke portie actie én een vleugje Japanse manga en anime? Dan zit je goed met deze recente blockbuster.

Major Motoko (Scarlett Johansson) is een unieke vrouwelijke cyborg met menselijk brein, die met haar speciale politie-eenheid de zwaarste bad guys bestrijdt. Tijdens de jacht op een hacker die het gemunt heeft op de fabrikant van de cyborgs, begint Major zich haar weggeprogrammeerde verleden toch te herinneren. Wat volgt is de onvermijdelijke vraag: wat met haar menselijke kant en identiteit, achter de vechtmachine?

X-Men: Days of Future Past

Dé film die de eerste delen van de succesvolle reeks toppers verenigd met de recentere episodes.

In een alternatieve toekomst wordt een belangrijke senator vermoord door Magneto’s Brotherhood. Daarmee is de jacht op de mutanten volledig geopend en worden ze een voor een uitgemoord. Het is nu aan de X-Men uit verleden én toekomst om de krachten te bundelen en deze moord plus enkele belangrijke gebeurtenissen te voorkomen ...

Fast & Furious 6

Dé filmreeks die erin slaagde om een genre op zich te worden. Ook in deze klepper zit dan ook alles wat je van goeie actie kan verwachten. Vette beats en vooral veel blikschade inclusief. Plus Vin Diesel!

Na een supersuccesvolle overval in Rio genieten Dom en zijn bende van hun pensioen. Ze leven nu verspreid over de wereld, aangezien ze de VS niet meer in kunnen zonder opgepakt te worden. Ondertussen volgt agent Hobbs een organisatie van criminele chauffeurs uit verschillende landen. Hij vraagt de hulp van Dom en co. Die gaat akkoord, op één voorwaarde: het kwijtschelden van hun straf, zodat ze hun families kunnen terugzien ...

Deze nog heel wat andere films staan voor jou klaar op Proximus TV.

Je inbegrepen kadofilm kiezen? Dat doe je zo: druk gewoon op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer daarna “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn kadofilm”.

Of ben je eerder fan van een goede serie? All right, want nu is Netflix ook beschikbaar als inbegrepen tv-bundel met je Tuttimus.

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Reageer

{{ totalResults ? (((totalResults == 0) || (totalResults == 1)) ? "reactie" : "reacties") : ("reactie") }}


Avatar


 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact