Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Dit zijn ze: onze favoriete kadofilms van december

Gepubliceerd op 15/12/2017 in Showtime!

Dit zijn ze: onze favoriete kadofilms van december

Ah, de kersttijd! Het uitgelezen moment om de hele nest bij je thuis uit te nodigen, om gezellig samen een topfilm te bekijken. Inclusief de nodige food and drinks, natuurlijk! En zeker als je dit jaar écht uitgekeken bent op Home Alone en The Sound of Music, hebben we daarbij een reeks films om uit te kiezen.

Kies er een uit naar jouw goesting, want het is inbegrepen in je Tuttimus of Familus. Onderaan het artikel lees je trouwens hoe je die exclusieve catalogus op je Proximus TV kan bekijken. Dit zijn alvast onze drie favorieten uit de lijst:

Captain America: The First Avenger

Een nieuwe actie-avonturenfilm uit de koker van Marvel, waar we al topseries op Netflix zoals Daredevil en Jessica Jones van kennen. Ook hier betekent dat geweldig acteerwerk en boeiende personages. Plus: een realistisch scenario en mooie special effects. We like!

Steve Rogers is een dappere en zachtaardige, maar zwakke kandidaat-soldaat die in eerste instantie zelfs wordt afgewezen. Omdat hij koste wat het kost zijn land wil dienen, besluit hij daarop mee te werken aan een wetenschappelijk leger-experiment. Zo verandert hij in de nieuwste super soldaat Captain America. Hij trekt mee ten strijde in WOII, tegen de organisatie Hydra en hun leider Red Skull ...

Transformers: The Last Knight

De vijfde film uit de Transformers-familie is er eentje die helemaal op het lijf is geschreven van liefhebbers van een flink potje actie én zalige special effects.

Optimus Prime is verdwenen en de Transformers zijn in staat van oorlog met de mensheid. De enige redding zit in de geheime geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Daarbij komt ons lot in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord en een professor uit Oxford. Laat het duidelijk zijn dat er maar één wereld kan blijven bestaan: die van hen, of die van ons ...

Trainspotting

Naast actie valt er natuurlijk nog heel wat meer te rapen in de speciale catalogus. Zo is er deze ninetiesklassieker, die ons naar de grauwe Britse realiteit katapulteert en daarbij de controverse niet schuwt. Een tijdloze topper en must see.

De werkloze Mark woont samen met zijn zogenaamde vrienden in Edinburgh. Het enige wat voor hen telt is voetbal, bier zuipen, uitgaan en drugs. Op een dag ziet Mark het licht en besluit hij te gaan voor een nieuw leven in Londen. Maar dan komt z’n vroegere maat Begbie in moeilijkheden en zoekt hij onderdak bij Mark. Al snel komen ook de anderen naar Londen en lijkt Mark onder hun druk te hervallen in zijn oude levensgewoontes ...

Deze en nog heel wat andere films staan voor jou klaar in de exclusieve catalogus van je Proximus TV.

Je inbegrepen kadofilm kiezen? Dat doe je zo: druk gewoon op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer daarna “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn kadofilm”.

Of ben je eerder fan van goede series? All right, want je kan Netflix kiezen als inbegrepen tv-bundel met je Tuttimus!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: