Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Dit zit er allemaal in je bundel Belgisch Voetbal

Gepubliceerd op 01/07/2017 in Showtime!

Dit zit er allemaal in je bundel Belgisch Voetbal

Ben je helemaal zot van voetbal? En zeker van wat er op onze vaderlandse velden gebeurt? Dan is de bundel Belgisch Voetbal helemaal spek voor jouw bek. Want alleen hier zie je zowel de matchen van Eerste Klasse A (Jupiler Pro League) als Eerste Klasse B (Proximus League), live en op al je schermen.

Laten we eens samen kijken wat er allemaal in the package zit:

De volledige Jupiler Pro League ...

Alle matchen van zowel de voorrondes als de play-offs zie jij live, vanuit je luie zetel. Welke 6 teams halen Play-Off 1 en strijden voor de tickets richting Europa? En vooral: welke van de 16 teams kroont zich komend voorjaar tot de landskampioen en volgt zo Anderlecht op?

Check hier de volledige kalender van de Jupiler Pro League.

Maar ook alle matchen van de Proximus League!

Yep, naast de Jupiler Pro League zijn ook alle matchen van Proximus League exclusief bij ons te zien. En zeker sinds de hervorming van het Belgische voetbal in 2016 valt er ook daar een pak spanning te rapen!

De acht clubs strijden namelijk niet alleen meer voor de titel en de promotie richting Eerste Klasse A. De nummers twee tot vier van de klas nemen het namelijk in het voorjaar op tegen de ploegen uit Play-Off II in de Jupiler Pro League, waardoor ook zij een Europees ticket kunnen binnenrijven.

En dat op al je schermen, waar je ook uithangt

Wil je absoluut geen bal missen van de Jupiler Pro League en Proximus League, maar blokkeert je gezin de televisie? Of wil je ook onderweg je favoriete ploeg live naar de overwinning schreeuwen? Geen probleem! Want met de gratis Proximus TV-app voor Android, iOS en Windows Phone zie je alle matchen ook gewoon op de tablet, smartphone of pc. En dat live!

By the way: met de Proximus TV-app kan je ook gewoon vanop afstand je favoriete match programmeren. Ideaal voor als je onverwacht bij de schoonmoeder zit. En je kan er ook gewoon mee zappen, pauzeren en terugspoelen op je tv.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: