×
×

Luik verwelkomt glasvezel tot in de woning

Gepubliceerd op 13/04/2018 in Uit eerste hand

Luik verwelkomt glasvezel tot in de woning

De prachtige stad Luik is in volle transformatie. En omdat wij je leven nog een pak aangenamer willen maken, zien wij het als de ideale gelegenheid om tegelijk ook ons koperdraad-netwerk een upgrade te geven.

We leggen namelijk glasvezel aan. Allereerst doen we dat in de wijken Charles Magnette, 20 août, Clarisse et St Paul.

Waarom glasvezel tot in de woning?

Zoals je vast al hebt gemerkt, wordt het bij je thuis steeds drukker op die internetaansluiting. Naast het klassieke surfen op de laptop streamen we tegenwoordig ook graag series en films in hoge kwaliteit. Terwijl er iemand anders in huis bijvoorbeeld op datzelfde moment online wil gamen. En dan is er ook nog de opkomst van domotica, plus de nodige met het internet verbonden toestellen zoals je verwarming en verlichting.

Wel, met glasvezel tot in de woning kan dat allemaal tegelijk, zonder één hapering. Zelfs als iedereen in je straat druk online bezig is. En met glasvezel kun je ook nog eens veel sneller je favoriete zaken streamen, downloaden én uploaden. Bovendien ben je zo helemaal klaar voor wat de toekomst ons nog allemaal zal brengen, aan leuke online toepassingen.

Ook in Luik: Glasvezel tot in de woning

Optimaal profiteren van glasvezel vraagt een grondige vernieuwing van je aansluiting. Ook het stuk dat van de verdeelkast in je straat tot in je woonst loopt. Hou je hier de oude koperlijn, dan krijg een flessenhals. Alle data wordt dan vertraagd.

Daarom zorgen we tijdens de werken in je wijk ineens ook voor glasvezel tot in de woning, als je dat wilt.

Op die manier kun je voor heel wat jaren gerust zijn. Ten slotte zal bandbreedte geleidelijk aan een echte basisbehoefte worden bij jou thuis, zoals elektriciteit en water. En ook mooi meegenomen: je woning stijgt in waarde.

Kom met al jouw vragen naar onze Fiber Truck

Je kunt er niet alleen praktische info krijgen over de werkzaamheden, maar ook alles te weten komen over glasvezel tot in de woning zelf. En de internetproducten die daarbij horen.

Afspraak dus op onze Fiber Truck. Je kan ze in Luik vinden op dinsdag 4 december tussen 11 en 17 uur, op de boulevard de la Sauvenière 136.

Past dit toch niet in jouw agenda? Kijk dan zeker ook eens op onze speciale glasvezel-pagina, voor meer uitleg. Of stuur ons gerust een mailtje met jouw vragen.

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: