×
×

Rap internet voor Deurne-Arena

door ErikUit eerste hand12/04/2017

Rap internet voor Deurne-Arena
Dankzij een nagelnieuw glasvezelnetwerk.

Het is zover. Surfen, streamen en gamen aan lichtsnelheid komt naar Vlaanderen. En de primeur, die is natuurlijk voor de grootste stad.

We daawe em oep za stertje!

Waarom glasvezel?

Misschien heb je het al gemerkt, maar het wordt alsmaar drukker op je internetaansluiting. Wellicht kijk je tv of stream je in hoge kwaliteit, terwijl iemand anders in huis online wil gamen. Of gewoon supersnel surfen en sharen. Wel, met glasvezel kan dat gewoon allemaal tegelijk. Zelfs als iedereen in je straat op het internet is. Zonder de minste hapering, natuurlijk.

Bovendien ben je zo klaar voor wat de toekomst ons nog zoal zal brengen. Elke dag komen er bij je thuis nog toestellen bij die je met het internet kan verbinden. Dat zijn er trouwens meer dan je denkt. En dan is er nog ultra-hd of 4K dat voor de deur staat. Nog zoiets dat extra kracht van je internetverbinding zal vragen. 

Wel, glasvezel kan het allemaal vlotjes aan.

En als je wil: zelfs tot in je woning.

Nu we toch bezig zijn, kan je ineens ook voor het grondige werk gaan. Want van die extra voordelen kan je enkel optimaal genieten als de glasvezelverbinding tot helemaal in je woning loopt.

Daarom leggen we in de buurt van de wijken Deurne Arena en Kriekenhof nu helemaal gratis de glasvezel tot in je stulpje. Zelfs als je geen klant bent van ons! En je hoeft dat nadien ook helemaal niet te worden.

Niet alleen ben je er dan voor heel wat jaren in orde, je huis of appartement stijgt ook nog eens in waarde. Want glasvezel wordt binnenkort de standaard, da’s zeker.

Geïnteresseerd? Check dan hier of glasvezel tot in je woning ook bij jou mogelijk is. Wij laten je weten wanneer jouw deel van de wijk aan de beurt is. 

Aarzelen hoeft niet, want het is helemaal gratis en vrijblijvend.

Meer praktische informatie vind je ook op onze speciale pagina over glasvezel.

Meer nieuws over:

  • fiber
  • Proximus kwaliteit

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact