×
×

Rap internet voor Deurne-Arena

Gepubliceerd op 12/04/2017 in Uit eerste hand

Rap internet voor Deurne-Arena

Dankzij een nagelnieuw glasvezelnetwerk.

Het is zover. Surfen, streamen en gamen aan lichtsnelheid komt naar Vlaanderen. En de primeur, die is natuurlijk voor de grootste stad.

We daawe em oep za stertje!

Waarom glasvezel?

Misschien heb je het al gemerkt, maar het wordt alsmaar drukker op je internetaansluiting. Wellicht kijk je tv of stream je in hoge kwaliteit, terwijl iemand anders in huis online wil gamen. Of gewoon supersnel surfen en sharen. Wel, met glasvezel kan dat gewoon allemaal tegelijk. Zelfs als iedereen in je straat op het internet is. Zonder de minste hapering, natuurlijk.

Bovendien ben je zo klaar voor wat de toekomst ons nog zoal zal brengen. Elke dag komen er bij je thuis nog toestellen bij die je met het internet kan verbinden. Dat zijn er trouwens meer dan je denkt. En dan is er nog ultra-hd of 4K dat voor de deur staat. Nog zoiets dat extra kracht van je internetverbinding zal vragen. 

Wel, glasvezel kan het allemaal vlotjes aan.

En als je wil: zelfs tot in je woning.

Nu we toch bezig zijn, kan je ineens ook voor het grondige werk gaan. Want van die extra voordelen kan je enkel optimaal genieten als de glasvezelverbinding tot helemaal in je woning loopt.

Daarom leggen we in de buurt van de wijken Deurne Arena en Kriekenhof nu helemaal gratis de glasvezel tot in je stulpje. Zelfs als je geen klant bent van ons! En je hoeft dat nadien ook helemaal niet te worden.

Niet alleen ben je er dan voor heel wat jaren in orde, je huis of appartement stijgt ook nog eens in waarde. Want glasvezel wordt binnenkort de standaard, da’s zeker.

Geïnteresseerd? Check dan hier of glasvezel tot in je woning ook bij jou mogelijk is. Wij laten je weten wanneer jouw deel van de wijk aan de beurt is. 

Aarzelen hoeft niet, want het is helemaal gratis en vrijblijvend.

Nu in jouw buurt voor al jouw vragen: onze Fiber Truck

Een tijdje geleden vonden alle buurtbewoners onze krant in hun brievenbus, met een pak nuttige info. Maar heb je toch nood aan wat meer uitleg, door een van onze glasvezel-specialisten? Geen probleem! Onze speciale Fiber Truck houdt namelijk halt in jouw buurt.

Je kunt er terecht voor zowel praktische informatie over de werkzaamheden in de wijk, als voor wat meer uitleg over glasvezel tot in de woning en onze bijhorende internetproducten.

De Fiber Truck staat op 20 en 27 juni in Wouter Haecklaan. Je kunt er op volgende momenten terecht met jouw vragen:

  • Woensdag 20 juni: van 10 tot 18 uur, Wouter Haecklaan 1-4
  • Woensdag 27 juni: van 10 tot 19 uur, Wouter Haecklaan 9-12

En kun je toch niet langskomen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze speciale pagina over glasvezel.

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar