×
×

Het allersnelste internet voor de buurt rond de Anspachlaan

door ErikUit eerste hand23/03/2017

Het allersnelste internet voor de buurt rond de Anspachlaan
Dankzij een nieuw glasvezelnetwerk.

Het is zover: de heraanleg van de Brusselse Anspachlaan is gestart. Binnenkort zal de hele buurt kunnen genieten van een groene promenade, met als klap op de vuurpijl een mooi Beursplein.

Om jullie alleen maar het beste te geven, zien we de werken als hét moment om ineens ook ondergronds de nodige werken uit te voeren. Daarbij leggen we de nieuwste generatie glasvezel aan. De omgeving van de Anspachlaan krijgt hiermee een primeur, want dit is de allereerste keer dat we dit in België doen!

Waarom glasvezel?

Wel, zoals je vast al wel hebt gemerkt, wordt het steeds drukker op je internetaansluiting. Het is geen uitzondering meer dat je streamt of tv-kijkt in hoge kwaliteit, terwijl iemand anders in huis online wil gamen. Of gewoon supersnel surfen en sharen. Wel, met glasvezel kan dat allemaal tegelijk. Zelfs als iedereen in je straat druk bezig is. Zonder één hapering, uiteraard.

Bovendien ben je helemaal klaar voor wat de toekomst nog zal brengen. Elke dag komen er namelijk nog toestellen bij die je zal verbinden met het internet. Het zijn er meer dan je denkt, zoals ik al in een ander artikel schreef. En dan is er nog ultra-hd, dat voor de deur staat en extra kracht van je internetverbinding vraagt. Allemaal geen probleem voor glasvezel.

Als je wil: zelfs tot in je woning.

Nu willen we ineens grondig te werk gaan. Want van die extra voordelen kan je enkel optimaal profiteren als de glasvezelverbinding tot helemaal in je woning gelegd wordt.

Daarom leggen we in de buurt van de Brusselse Anspachlaan nu helemaal gratis en voor niets de glasvezel tot in je woning. Zelfs als je geen klant bent van ons. En je hoeft dat nadien ook helemaal niet te worden. Niet alleen ben je er dan voor heel wat jaren gerust mee, je huis of appartement stijgt nog eens in waarde ook. Want glasvezel wordt binnenkort de standaard, da’s zeker.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan online in. Wij laten je weten wanneer jouw deel van de wijk aan de beurt is. Aarzelen hoeft niet, want het is helemaal gratis en vrijblijvend.

Neem ook zeker al eens een kijkje op onze speciale pagina over Fiber. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt.

Meer nieuws over:

  • fiber
  • Proximus kwaliteit

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact